Basic jautājumu par diferencētu pastiprinātājs queiscent punkts

S

sjamil02

Guest
Hi all,

Teikt, ja mums ir atšķirīga pastiprinātāju (Dual piegāde VDD = 5V un VSS =- 5V), ar centru kopējā režīmā ievade klāstu ICMR nulles voltu.Tad līdzsvaru diferenciālo pastiprinātāju, ja mēs kaklasaites ieejas terminālu kopā ar GND, tad ideālā gadījumā izejas spriegums būs queiscent punktu, kas ir nulle.Tāpat, ja mums ir atšķirīga pastiprinātāju (viens piedāvājums VDD = 5V, GND = 0 V), un ja ICMR centrā tās ir 2.5V, tad, ja mēs kaklasaites ieejas terminālu kopā ar ieejas kopējā režīmā spriegums pie 2.5V, tad ideāls vout ir 2.5V?

Ko darīt, ja gadījumā, diferenciālo pastiprinātāju (Dual piegāde -5 līdz 5), kam centrā tās ICMR pie 1.55V?Kad kopējā režīmā ieejas spriegums 1.55V piemēroja ieejas termināli, ideālā gadījumā izejas spriegums ir 1.55V (queiscent punkts?)?Saka, ja faktiskais produkcija ir 2V, tad,

Izejas nobīde Spriegums = 2V-1.55V = 0.45V un Vos = 0.45V/Differential iegūt reklāmu

Es esmu sajaukt par to, kā mēs izlemt mierīgs punktu.Tas, pamatojoties uz centra ICMR?

Lūdzu, palīdziet, lai nodzēstu manu apjukumu.

paldies
SJ

Par viencokola pastiprinātājs,

Vout = (Acm.Vicm Ad.Vin) 0,5 (Vdd - VSS) Vos

kur Vin = (V - V-)

Vislabāk, ja mēs gribam ACM ir 0, reklāmu par lielu.
Vos parasti ir atkarīgs no konstrukcijas prasībām, lai gan mēs bieži vien dizains tas ir 0.

Tātad kopsavilkumā, mērķis ir vienmēr Vicm nozīmes.

pilnīga sakāve rakstīja:

Par viencokola pastiprinātājs,Vout = (Acm.Vicm Ad.Vin) 0,5 (Vdd - VSS) Voskur Vin = (V - V-)Vislabāk, ja mēs gribam ACM ir 0, reklāmu par lielu.

Vos parasti ir atkarīgs no konstrukcijas prasībām, lai gan mēs bieži vien dizains tas ir 0.Tātad kopsavilkumā, mērķis ir vienmēr Vicm nozīmes.

Kura ir pareizā metode, lai noteiktu Vos.(Pls skatīt pielikumu).Tas attactment1 (Vos (A)) vai attachment2 (Vos (B)).

Es domāju, ka tas būtu Vos (A) pielikumu.

Var kāds paskaidrot, kāpēc Vos (B) nav pareiza setup.Tā kā mans circuit centrs ICMR is@1.55V, ja man kopēju līdzstrāvas avota 1.55V, kā parādīts arestu?

Priekā
SJ
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Pareizais veids būtu likt ieejas spriegums pa vidu jūsu kopīgo režīmu diapazonā.Tajā nav jēgas mēģināt pasākums kompensēt ārpus darba diapazona.Tomēr opamp jauda nav obligāti tādi paši kā ieejas sprieguma.piemēram opamp par /-5V sliedes jūs, iespējams, sagaida, ka produkcija ir nulle.Tas jāpiemēro pat tad, ja kopējā režīmā spriegums nav nulle.Jūs, iespējams iegūt dažādas vērtības kompensēt atkarībā no tā, ko jūs noteikti kopējā režīmā sprieguma līdz - bet vienmēr noteikt to darba diapazonā.Jūs grafiku (B) rāda aptuveni 20mV kompensēt.

Keith.

Cheers Keith,

Man jūsu punktu.Droši vien šis apjukums nebūtu arrise ja ICMR centrs ir nulle volti ar dubulto barošanas avotu.

regards,
SJ

...vai ja ICMR vismaz ietvertas 0 V!Kaut gan es saprotu, tas ir vienkārši izmantot Es domāju, ka jūsu piemērs ir nedaudz ļoti - tas nav normāli, dizains pastiprinātājs ar šādu šauru (un nobīde) kopēju režīmu diapazonu.

Keith.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back