BASIC JAUTĀJUMS: Tri valsts nozīmes

A

ankitgarg0312

Guest
attiecībā uz tranzistoriem,

ja es teikt, ka esmu mezglā notiek no 0 līdz Z stāvoklī.
patiesībā, kāda būs spriegums tajā terminālā?

mana izpratne ir tas, ka, ieviešot mezglā uz tristate, i am izslēgšana visi ceļi kārtējo no mezgla.tā mezglu vajadzētu saņemt paliek savā sākotnējā stāvoklī mūžīgi (ideālā variantā).
Es neesmu pārliecināts, vai man ir taisnība vai nē ...
Lūdzu komentēt

Pieņemot, ka jums nav citi avoti nosaka mezgla sprieguma, jums ir taisnība.

Praksē, tas varētu būt labāk teikt, ka jums ir samazināt visus pašreizējos ceļus uz mezglu, padarot to liels pretestība, jo pat "off" pārmijas būs noplūdes dažas pašreizējās.

Iemesls, lai šī atšķirība ir, ka liela pretestība mezglā, mazākais daudzums noplūde maksas no jebkuras vietas radīs savu spriegumu mainīties Putnu.

Bet tā tri-state režīmā, neviens būtu aprūpe, ko tās spriegums ir tāpēc, ka no loģikas viedokļa, tas nav loģiski taisnība, un tas nav loģiski nepatiesa, tas ir "trešā valsts" loģikas - nenoteikts, ne taisnība, ne viltus.Tieši tāpēc tiek saukta par "tri-state".

Jautā, kas tas ir stāvoklis attiecībā uz sprieguma ir kā jautā, kas ir krāsu matus, kails vīrietis - ļoti jautājums padara nelikumīgu pieņēmums - ka tās stāvoklis vienmēr var noteikt.

Tomēr tas joprojām ir labs jautājums brīnīties par.Lai izmērītu sprieguma, viss, kas jums jādara, ir atrast voltmetrs ar ieejas pretestība ir daudz lielāka nekā pretestība no tri-norādījusi mezglu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back