Basic Ethernet pake sūtītāja un uztvērējs

T

techie

Guest
Man ir saistīt vairākas ierīces pār vietējo Ethernet LAN.LAN aptver nelielu ēka ar dažiem standarta 10/100-baseT slēdži / rumbām.Tā kā ierīces ir pats galvenais, es aprunāt izmantot pilnu TCP / IP īstenošanu pār to.Es plānoju izmantot Ethernet protokols bez IP, izmantojot tikai MAC adreses.Kas man ir nepieciešams zināt, ir tas, ka, ja tas ir iespējams ar slēdži.Tā shouldn't ir problēma ar vienkāršu rumbām.Bet būtu slēdži ir problēma izklāšanas Ethernet paketēm ar nezināmu overlaying protokols (ne IP).

O ile kartom graficznym Nvidia zajmującym średnią i wysoką półkę nie można odmówić wydajności, o tyle w przypadku konfiguracji wielomonitorowych oferta tej firm...

Read more...

Parastā slēdži (atšķirībā maršrutētāju) strādā, pamatojoties uz MAC adreses.Tādējādi viņi var nodot bez IP (piemēram, Novell NetWare) sakaru, kā labi.

Vai ir kāds, kas ir tīkla protokols, kas ļauj slēdži veidot adrese tabulās.Man ir slēdzis tikai releji paketēm uz ostām, ja galamērķa dzīvo.Tagad, piemēram, es varu līdz viss un nosūta paketi uz MAC adresi A no MAC adrese B. Kā slēdža uzzināt, kuras ostas izmantot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back