Barošanas pieslēgts otrādi - dūmu - HDD borta chip daļa R744

J

Jack1988

Guest
Hi,

Tikai tagad es pieslēgts barošanas kabelis uz manu HDD, bet otrādi.Es nezinu, kāpēc.Tā ir mana kļūda.

Un es pārslēdz to.Tad visi uzreiz I plankumainais niecīga dzirkstele un tiny summa dūmu smarža.Drīz es atvienots no HDD.Bet pamanīju nosaka par mikroshēmā vienības puses.

Neesmu mēģinājis elektroenerģiju vēlreiz.

Es gribētu iepirkt un nomainīt to daļu.

Tajā teikts par chip "ON QE R744.".HDD modelis = SP2514N

Foto pievienots.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Tas, visticamāk, TVS (pārejošu sprieguma Supression diode) ar Onsemi zīmolu, bet ne standarta katalogs daļu.Tas, ka lieta acīmredzot avarēja man liek domāt, ka ierīce beidzot atvienota īso pašreizējā laikā polaritātes maiņu gadījumā.Šajā gadījumā, es baidos, ka vairākas detaļas, tiek neatgriezeniski bojāti.

TVS ir mērķis, veicot parastas darbības, lai jūs varētu desolder bez aizstāšanas, ja jūs esat pārliecināts par pareizo barošanas.Pamēģiniet, ja HDD ir joprojām darbojas.Ja nē, nav daudz cerību.

Ja jums ir nepieciešama, lai atgūtu datus, var būt iespēja aizvietot kontrolierim kuģa, tā paša tipa ierīces.

Thank you so much jūsu tūlītēju atbildi.Tas tiešām man deva lielu HDD iedvesma par noteikšanu.

Man ir viens papildu jautājums: Ja laimi tas darbojas, ņemot TVS off no HDD valdes neaizstājot, tas nenozīmē, ka tas ir OK atstāt TVS tur ir tā strādāt atkal?

FVM rakstīja:

TVS ir mērķis, veicot parastas darbības, lai jūs varētu desolder bez aizstāšanas, ja jūs esat pārliecināts par pareizo barošanas.
Pamēģiniet, ja HDD ir joprojām darbojas.
Ja nē, nav daudz cerību.

Ja TVS nav ar "ķēdes", jā.Parasto uzvedību būtu diezgan īssavienojumu, vai nenoteikts stāvoklis starp, iespējams, izmantojot augsts tekošā spontāni.Elektrības ir samērā viegli ar diviem lodēšanas gludekļiem, ja jums nav piemērots instruments.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back