Bandpass Filtrs

H

huvarda

Guest
Čau,
Es gribu izveidot bandpass filtru.Center frekvenci 400MHz, joslas platums ir 40MHz.Ielaidums zaudējumu nebūs lielāka par 1dB.Noraidīšana būs 50dB in noraidīšanu joslā, 0-360MHz un 465-1000MHz.Kas ir labākais piemērota filtra tips (LC, Combline, Interdigital ....) varu realizēt šo filtru kā mazi paketes iespējams?
Jūsu palīdzību būs appreciated.

LC veids ir vienīgā iespēja jums ir visi pārējie ir lielgabarīta dēļ zemu frekvenci (400MHz) un augsta PCB izmaksas, jo Jums pieprasījums zemu ievietošanas zaudējumu ....

PaulHolland wrote:

LC veids ir vienīgā iespēja jums ir visi pārējie ir lielgabarīta dēļ zemu frekvenci (400MHz) un augsta PCB izmaksas, jo Jums pieprasījums zemu ievietošanas zaudējumu ....

Kas par pakāpenisko zemu caurlaide un augstas caurlaides filtru kā attiecība 40/400, šķiet, ir mazliet liels.

Es domāju, ka sasniegt gan noraidīt joslā un ievietošanas zaudējumu pie passband ir grūti lowpass highpass filtrs vienošanos.Izmērs, kā tu teici, būs pārāk liels.

Kāda ir max.jauda caur filtru?

<1 W: izmantot dielektriskus filtrs, mazi, lēti un viegli īstenot.

Rogerynt

Vai jūs zināt, jebkurā off-the-shelf dielektriskus filtrus, kas strādā ap 400MHz?Kā es izvēlēties ir rezonatoriem veidot filtrs atbilst šīm īpašībām?
Thanks rogerynt

izmēģināt spirālveida filtra TT6843A-400.25M-2M http://www.temwell.com.tw/main.htm

Es tikai izskatījās pēc ievietošanas zaudējumu gabals no spirālveida filtra jums ierosināja mani.Tas helikoidālās filtrs nedod mani noraidīšanu Man vajag unfortunatelly.

čau.
Izstrādāt Band caurlaides filtru ar lumped elements varat izmantot capacitive savienojuma metodi.Šajā u var nodot Mathai's Book.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back