bandgap uzsākt testēšanu un atlīdzību

W

whlinfei

Guest
Hi All,

Man ir bandgap atsauces shēmas, kas darbojas naudas sodu simulācijas.(Gan DC temperatūra slaucīšana un pārejošas slaucīšana dod apmierinošus rezultātus.)

Tā kā šis ir mans pirmais izgatavošana, es esmu mazliet nobažījies par start-up un arī stabilitāti ķēdēs.

starta
starta ķēdes es ir viens balstīts uz kondensators.šāds vāciņš ir savienota ar Vdd un NMOS vārtiem.kad shēma darbojas, vārtiem minētā NMOS tiks vilkti uz leju, ti, novada vārtiem kapacitātes un kondensators.
Tā pamatā ir standarta kondensators pamatā starta ķēdē.

Citas rūpes raktuves ir diode.it kā tā ir neobjektīva ap 0,65 vai 0,7 Tātad, tas ir tajā brīdī.Bet es nezinu, kā es varu nodrošināt, ka tas faktiski ir par.Jo pat Vbe ir mazāks par 0,7 vai 0,6, diodes joprojām var veikt pašreizējo.

Es gribu jautāt, ja ir standarta testi bandgap atsauces un tās palaišanas ķēde?
Kādi ir īpaša atlīdzība par viņiem?kāda ir parastā problēma pēc fabricatioin?

Paldies jau iepriekš.

Rgds, whlinfei

Testa Es parasti darīt, lai pārliecinātos, ka mana starta shēma faktiski ir darbu noņemt, tad apzināti pievienot augstu vērtību, rezistoru radīt noplūde, kas pārtrauc tā darbu (pieņemot to kā potenciāli bistable cilpa ").Aizstāt starta ķēdes un pārliecinieties, ka tā sāk.Jo tu gadījumā es arī uzzināt, kā lēni barošanas rampup var, pirms tas nav sākuma (ar apzinātu noplūdes pievienots).

Keith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back