Bandgap PSRR

K

Kara

Guest
Hello!Man ir paredzēti Bandgap sprieguma atsauces.In attachement ir PSRR jpeg.Pastāsti man, lūdzu: tas PSRR parastos vai slikti?Tieši tas, ko par 0 dB šķērsošanu?

Ja tas ir ļoti slikti, kā labot šo bez topoloģijas un izkārtojuma maiņa?Varbūt kapacitātes pie Vref mezglu?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kara rakstīja:

Hello!
Man ir paredzēti Bandgap sprieguma atsauces.
In attachement ir PSRR jpeg.
Pastāsti man, lūdzu: tas PSRR parastos vai slikti?
Tieši tas, ko par 0 dB šķērsošanu?Ja tas ir ļoti slikti, kā labot šo bez topoloģijas un izkārtojuma maiņa?
Varbūt kapacitātes pie Vref mezglu?

Ne ļoti iespaidīgs.Ja daži no jūsu bloku darba ap 40MHz, un ieviest 5mV svārstības (kas nav nekas neparasts), Jums būs 30mV kļūda jūsu atsauci.Ja tā notiek, ir ADC vai DAC, tas parādās kā milzīgs stimulēt.Tas nav praktiski filtru šīs frekvences on-chip.Ja jūs gatavojas barības atsauci pašreizējo uz PLL jums var nebūt nepatikšanām though.
Turklāt jūsu piedāvājums var nākt no komutatoru, kuru biežums var būt vairāki MHz.

Quote:

Ja daži no jūsu bloku darba ap 40MHz, un ieviest 5mV svārstības (kas nav nekas neparasts), Jums būs 30mV kļūda jūsu atsauci.
Ja tā notiek, ir ADC vai DAC, tas parādās kā milzīgs stimulēt.

Es nezinu, kas ir piemērots šo pieteikumu., Bet jūs varat darīt, daži vienkārši math ar pašreizējo, ko raidītājs, paredzamo maršrutu pretestība, lai pārliecinātu sevi.On-chip decap nav būs tik efektīva pat pie 250MHz.Ja jums ir kas darbojas ar piegādi ārpus 1.2V, šis PSRR izskatās daudz mazāka, nekā to, kas ir iespējams.
Ņemot atsevišķa piegādes BGR ir jauka., Bet jums ir, ka greznība?Uzzinātu, vai jūs varētu melodija up PSRR par BGR pirms šāda liela lēmums

Ar 2.5V piegāde, Jums vajadzētu mērķis atleast par 60dB pie zemām frekvencēm.Jums vajadzētu saņemt specs par PSRR no sistēmas dizaineri vai kurš deva visiem pārējiem specs bloka jums.Redzēt, cik tālu jūs esat no spec un tad izlemt, ko darīt.

Quote:

Ar 2.5V piegāde, Jums vajadzētu mērķis atleast par 60dB pie zemām frekvencēm.

Jāapsver pārslēgšanas regulators uz kuģa.Tā varētu ieviest piegādes troksni līdz 1MHz (desmitiem mili-volti).

Palielināt jūsu cilpa iegūt, jo PSRR zemas frekvences ir pārāk zems.

Man bija uzlabot savas Bandgap.PSRR gabals arestu.

Man ir daži jautājumi.

1) Ja PSRR vairāk gludas?
2) Tagad PSRR zemās frekvencēs ir labi.Bet ko par augstas frekvences?Cik daudz ir PSRR 10 Mhz, 100 Mhz?Jo dokumentos Es esmu redzējis visus PSRR parauglaukumos bija no 1 Hz līdz 10-10 Mhz.Kāpēc?Nav freq pulsāciju laikā.vairāk nekā 10 Mhz?

Ja jums ir jaukta signāla mikroshēma ar CLK freq lielāks par 1MHz (nav pārāk grūti atrast), tad visi pārslēgšanas troksni tiks savienota ar jūsu bandgap.Ja šī ir jūsu lieta, tad jums vajadzētu noteikti jāuzlabo HF PSRR

fizikālo, 0dB psrr ir troksnis būs tieši barībā, izmantojot jūsu produkciju.Tātad, ja 0-db freq.ir jūsu ķēdes darbības diapazonā, tas varētu svara jautājums

Kara rakstīja:

Man bija uzlabot savas Bandgap.
PSRR gabals arestu.Man ir daži jautājumi.1) Ja PSRR vairāk gludas?

2) Tagad PSRR zemās frekvencēs ir labi.
Bet ko par augstas frekvences?
Cik daudz ir PSRR 10 Mhz, 100 Mhz?
Jo dokumentos Es esmu redzējis visus PSRR parauglaukumos bija no 1 Hz līdz 10-10 Mhz.
Kāpēc?
Nav pie freq pulsāciju.
vairāk nekā 10 Mhz?

saro_k_82 rakstīja:

Augstas frekvences piegāde strāvas tiek novirzīti caur zemas pretestības ceļu caur decaps tāpēc tas ir normāli izlaist kā pārvaldāmu problēmu.

Ja jūs iekļaujat dažus decap un tad palaist sim, jums vajadzētu redzēt līkne pārvietojas uz leju pēc tam, 100MHz, vai arī tā

PaloAlto rakstīja:saro_k_82 rakstīja:

Augstas frekvences piegāde strāvas tiek novirzīti caur zemas pretestības ceļu caur decaps tāpēc tas ir normāli izlaist kā pārvaldāmu problēmu.

Ja jūs iekļaujat dažus decap un tad palaist sim, jums vajadzētu redzēt līkne pārvietojas uz leju pēc tam, 100MHz, vai arī tā

Paldies.Atsaiste vāciņi uzlabota PSRR.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi there.
Šis PSRR gabals ir patiešām iespaidīgs.

Vai esat usign opamp piespiest deltaVBE vai jūs lietojat cascoded PVO un NMOS?

I guess jūs izmantojat ļoti lielu atdevi liela joslas platuma amp.Vai es varu jautāt kāda ir tehcnology un cik mierīgs pašreizējās jums ir dedzināšana uz opamp?

Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back