bandgap mirgošanas troksni

A

amitbhaiji

Guest
Vai kāds ieteikt metodi vai papīru, lai samazinātu mirgošanas troksni Bandgap atsauces avots.

Kas var būt līmeni rīkojumu ficker trokšņa virs bandgap 1.2V? (Pieņemot, ka attēls 11,9 uz Razzavi grāmatas = 3 rezistori + 2 PNPs + 1 opamp standarta CMOS tehnoloģijas)

tiešām? chopper? Es labprāt vēlētos redzēt, chopper, kas nav injicēt lielāku troksni nekā 1 dabiska / f! 1 / f ir izlases deju pārvadātāju, mans draugs .. tas ir niecīga. kas ir ziņots kā mirgošanas parasti mērījumu neprecizitāte, un jūs zināt, ko? kas var paļauties! chopper? pat pulksteni injekcijas no substrāta, būtu lielāks par 1 / f! es saprotu, ir spēcīgs tendence ieslēgts vāciņu. Razavi var sadedzināt ellē uz visiem i aprūpei, lai gan pārgāja vāciņu tiešām ir tā vietā. Šis dokuments ir samazināt novērst, veicot komutācijas vāciņu, nevis mirgošanas troksni. OKGUY - mans ierosinājums, lai jūs ir samazināt mirgot būtu palielināt slīpo strāvu. purvs, kas nejaušības ar spēcīgu strāvas plūsmas .. > 50uA? > 2mA? cik daudz mirgošanas vai Jūs uzskatāt, pārāk daudz? PS - kā chopper samazina kompensē ar flipping + un - spailēm op amp (vai līdzvērtīgu) un atpakaļ ļoti ātri. ja op amp ir 2 mV kompensēt, tad pusē gadījumu šķiet, piemēram, 2 pret, pusi laika līdzīgi 2mV. Sūkāt up pulsāciju ar vāciņu, un šķiet, tāpat kā jums ir tuvu 0 nobīdi.

Problēma ar BG ir Std CMOS ir mirgošanas no PVO izmanto atgriezeniskās saites pastiprinātāju. Tas ir cilpu k * T samazināts diode / rezistors cilpu. Tātad PVO jau ir labāk nekā NMOS, bet jonu sānu PNP veiks labāk. Tas ir 5-termināla ierīci. Bāze / raidītāja / Collector / Gate / substrāta. Jums ir novirzes vārtiem pārsniedz staru. Tas samazinātu filcker arī šeit. Bet neizmanto NMOS spoguli pie izejas. Izmantojiet rezistoru vietā. Pretējā gadījumā spoguļi varētu definēt savu mirgot sniegumu. Perorm par 20 db un pārvērst parasto PMOS-DifAmp/NMOS-Mirror.

Čau Man ir cita problēma, kas mirgošanas troksni, kā es zinu, hspice troksni tikai simulācija siltuma troksni, par mirgošanas troksni, mums spice modeli atbalsts, piemēram, KF =?.? bet UMC / TSMC 0.35u vai 0,5 um procesa .. ne šis postenis (kāds teica ar 0.25um Fab sniegs KF ..), ja mums nav KF Kā zināt bandgap ir liels mirgošanas troksni? paldies

Sorry, es nedarbojas fabless. Mana fab atbalstu sīki modelēšanu. Es domāju, ka ņirbēt pastāv dažas trešo pušu mērījumus fro KF.

Ar lielāku tranzistoru izmērs ievades stadijā, var samazināt mirgot troksni.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back