Bandgap Atsauce Variācijas ir pārāk liels.

G

GorillaPLL

Guest
Hi all,
Man ir paredzēti bandgap sprieguma atsauci redzams pievienotajā attēlā, un sprieguma vs temperatūras svārstības ir pārāk lielas.Pašlaik es izmantoju pretojas vērtības 60K (pretošanās paralēli) un 200 omi (rezistoru virknē ar diode savienots bjt).Diode savienots BJT ir 5u platums un 2u garums.Arī es esmu, izmantojot BJT ar platību 12 reizes tik lielas kā diviem citiem: N = 12.

Kā es varu uzlabot temperatūras svārstības pārskata?Es mēģināju palielināt savu pretojas vērtību, tomēr es negribu iet pa 100K.
Dizainparaugs ir darīts 0.13um IBM tehnoloģiju.Paldies
Žēl, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Bandgap sprieguma starpība ir definēta kompensētu spriegumu pastiprinātājs izplatības kontroles un pašreizējās neatbilstības un T4/T5.

Izmanto bipolars varētu ietekmēt atkarībā no apjoma sprieguma kritums iekšējā emitētājs pretestību.Ka pretestība atkārtotu * (1-1/12) ir jāsalīdzina ar 200 omu rezistoru un tas atbilst šajā procesā.Tas nav neatbilstība starp re's of bipolāriem bet attiecībā izplatījusies 200 omi.
labeled with there properties in your jpg.

Tempco kompensācija Es domāju, ka atkarīgs Šīs preces paralēlo rezistoru vērtības, kuras nav
marķētas ar tur īpašībām jūsu jpg.Cadence varētu parādīt īpašības par shematisks, un tā ir diagnoze šajā forumā ļoti ieteikts prakse, lai parādītu būtisku informāciju, ja vēlaties saņemt palīdzēja.

Pastiprinātājs shematisks kontroles trūkst.

Vai jūs varētu arī pēc modelēšanas rezultātiem Vref pret Temp.Ir grūti pateikt, kas notiek w / o šajā zemes gabalā.

diemilio

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back