Balun par 860Mhz vai 915Mhz

T

Techi

Guest
Sveiki, es vēlos, lai izstrādātu Balun par 860Mhz vai 915Mhz ar PCB. Ikviens strādājis šajā jomā, lūdzu, guide

Sveiki, Vai meklēšanu "plaknes Balun", jūs varat pievienot "Marchand", tas palīdzēs jums dizaina idejas. Viens no vienkāršākajiem pastiprinātāji varat veikt, sadalot savu signālu divi ceļi, un ievietojot 180 degr kavēšanos līniju vienā no ceļiem. Iespējams, būs atšķirīgs ar raksturīgo pretestība no līnijām, lai iegūtu nepieciešamo pretestība spēles.

attiecībā uz PCB Balun, ja Jūsu atsevišķa antena ir dipola (vai ar līdzīgu struktūru), pārliecinieties, ka Jums orientēties PCB zemi perpendikulāri E-efekta plakni antenu. Ja tā nav, antenu rosinās neto strāvas zemes plakni un mainīsies radiācijas modeli dēļ reradiation (un varbūt ieejas pretestība).

attiecībā uz PCB Balun, ja Jūsu atsevišķa antena ir dipola (vai ar līdzīgu struktūru), pārliecinieties, ka Jums orientēties PCB zemi perpendikulāri E-efekta plakni antenu. Ja tā nav, antenu rosinās neto strāvas zemes plakni un mainīsies radiācijas modeli dēļ reradiation (un varbūt ieejas pretestība).
Atvainojiet par manu jautājumu, bet es esmu pilnīgi jauns, lai pastiprinātāji un man ir nepieciešams Balun ir pasākums antenas frekvenču joslā no 860mhz-930mhz. Es dzirdēju par quarterwave Balun. Vai jūs, lūdzu, man palīdzēt šajā?

Sveiki, Skatīt zemāk piemērs vienotas lentes dipola savienots ar ceturto vilni Balun:
20_1299057918.png
diviem metāla gabaliem aptuveni 0.27lambda, kas savienota ar bize ar koaksiālo kabeli, izveidot peldošu zemes. Ceturksnī viļņu fizikālās garums no dipola un divu joslu pārveido šo zemo pretestība, lai augstas pretestības (kopīgām režīmā). Vislabāk ir izmantot plānas koaksiālo kabeli, jo tas ir augstāks kopējo režīmā Viļņu pretestība. Nav pareizs garums dielektriskās iekšpusē kabeli. Divi 0,27 lambda vadi ir H lauka plakni Dipola, lai izvairītos no sakabes. Ar cieņu, Wim

paldies WIMRFP. Es atklāju šo [PIEVIENOJIET] 53933 [/PIEVIENOJIET] interesanti Balun dizains 860 960Mhz. Kas savu viedokli par to?

Sveiki, skatiet zemāk piemērs vienotas lentes dipola savienots ar ceturto vilni Balun. ................................................. Divi 0,27 lambda vadi ir H lauka plakni Dipola, lai izvairītos no sakabes. Ar cieņu, Wim
paldies WIMRFP. Es atklāju šo Balun (design.pdf) interesanti Balun dizains 860 960Mhz. Kas savu viedokli par to?

Sveiki Techi, ja godīgi, nav datu klāt, lai noskaidrotu, cik labi tas ir (Balun jūsu pielikumu). Tas ir atkarīgs no pilnīgi par transformators. Jūs varat zināt, ka pastāv divi galvenie veidi: 1.Baluns, kas rada divas pretējās signālus attiecībā uz skaidrs (piemēram, centrā materializēt transformatoru, kur centrā krāna ir saistīta ar pamata nelīdzsvarotu avota). 2.Baluns, ka izolēt ieejas un izejas, lai zināmā mērā, tā produkcija kļūst vairāk vai mazāk peldošs (paredzētajam frekvenču joslā). Manā grafikā Balun ir veids 2 Balun. Tipa divi pastiprinātāji sauc arī UNUN, jo tas nav svarīgi, vai jūs izveidojat savienojumu līdzsvarotu vai nelīdzsvarotu slodzi. Tas tikai nomāc kopējā režīmā strāvu. Kad jūs nomāc kopējā režīmā strāvas padeves līnijas, kas savieno simetrisku slodzi, automātiski tiek pretējā signālu (gan I un V).

Sveiki Techi, Lai būtu godīgi, nav datu klāt, lai noskaidrotu, cik labi tas ir (Balun jūsu pielikumu). Tas ir atkarīgs no pilnīgi par transformators. Jūs varat zināt, ka pastāv divi galvenie veidi: ........................................ ............................... Kad jūs nomāc kopējā režīmā strāvas padeves līnijas, kas savieno simetrisku slodzi, automātiski tiek pretējā signālu (gan I un V).
Paldies WimRFP. Jūsu norādījumi ir ļoti informatīvs. Ļauj dizains savu ceļu. Kas par, ja es gribu, lai izstrādātu Balun par PHB u ieteica?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back