T
Techi
Guest
Sveiki, es vēlos, lai izstrādātu Balun par 860Mhz vai 915Mhz ar PCB. Ikviens strādājis šajā jomā, lūdzu, guide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Atvainojiet par manu jautājumu, bet es esmu pilnīgi jauns, lai pastiprinātāji un man ir nepieciešams Balun ir pasākums antenas frekvenču joslā no 860mhz-930mhz. Es dzirdēju par quarterwave Balun. Vai jūs, lūdzu, man palīdzēt šajā?attiecībā uz PCB Balun, ja Jūsu atsevišķa antena ir dipola (vai ar līdzīgu struktūru), pārliecinieties, ka Jums orientēties PCB zemi perpendikulāri E-efekta plakni antenu. Ja tā nav, antenu rosinās neto strāvas zemes plakni un mainīsies radiācijas modeli dēļ reradiation (un varbūt ieejas pretestība).
paldies WIMRFP. Es atklāju šo Balun (design.pdf) interesanti Balun dizains 860 960Mhz. Kas savu viedokli par to?Sveiki, skatiet zemāk piemērs vienotas lentes dipola savienots ar ceturto vilni Balun. ................................................. Divi 0,27 lambda vadi ir H lauka plakni Dipola, lai izvairītos no sakabes. Ar cieņu, Wim
Paldies WimRFP. Jūsu norādījumi ir ļoti informatīvs. Ļauj dizains savu ceļu. Kas par, ja es gribu, lai izstrādātu Balun par PHB u ieteica?Sveiki Techi, Lai būtu godīgi, nav datu klāt, lai noskaidrotu, cik labi tas ir (Balun jūsu pielikumu). Tas ir atkarīgs no pilnīgi par transformators. Jūs varat zināt, ka pastāv divi galvenie veidi: ........................................ ............................... Kad jūs nomāc kopējā režīmā strāvas padeves līnijas, kas savieno simetrisku slodzi, automātiski tiek pretējā signālu (gan I un V).