bārkstis kapacitātes aprēķins

Nelietojiet blakus metāla slāņi un glabāt attālums starp vadiem, jo ​​īpaši diferenciāli ones.

Vai ir kādi noteikumi par bārkstis kapacitātes materiāls? Ikviens var augšupielādēt lt? paldies!

Fringe kapacitātes nozīmē kapacitātes no sienu materiālu jebkurš cits objekts ap to, lai to mazinātu, vienīgais veids ir nodot objektu tālu viena no otras

Tāpat lai jūsu griesti ir augsts rādītājs Teritorijas perimetru.

[Quote = lladnar23] Arī padarīt jūsu griesti ir augsts rādītājs Teritorijas perimetra [/quote]. Jā, lielākas platības vienību samazina bārkstīm kapacitātes.

bet lielāku laukuma vienību, palielinās arī vienības perimetru! turklāt lielākajai vienībai laukums palielinās kopējo platību jūsu circiut! man, labāks risinājums ir izmantot metāla stieņiem ar atšķirīgu slāni uz maršruta shēmu.

[Quote = fly6987], bet lielāku bloku laukums palielinās arī vienības perimetru! turklāt lielākajai vienībai laukums palielinās kopējo platību jūsu circiut! man, labāks risinājums ir izmantot metāla stieņiem ar atšķirīgu slāni uz maršruta shēmu. [/quote] apsvērt, kam laukums ar platību 4square vienību. Es domāju, ka tā perimetrs ir mazāks par kopējo perimetru 4 kvadrātu ar 1 laukuma vienību katrs. kas ir tas, ko es domāju.

[Quote = lladnar23] Arī padarīt jūsu griesti ir augsts rādītājs Teritorijas perimetra [/quote]. Manuprāt, tas ir, lai samazinātu nenoteiktību vāciņa absolūtās vērtības!

[Quote = quaternion] [quote = lladnar23] Arī padarīt jūsu griesti ir augsts rādītājs Teritorijas perimetra [/quote]. Manuprāt, tas ir, lai samazinātu nenoteiktību vāciņa absolūtās vērtības! [/Quote] jā, jums ir taisnība. , un šī nenoteiktība ir saistīts ar ietekmi bārkstīm kapacitātes. mūsdienās ir formula, lai iegūtu faktisko vērtību kondensators un bārkstis kapacitātes jau ir iekļauta aprēķinos.

Nē - iemesls, lai palielinātu perimetru ir saistīta ar faktu, ka fringing kapacitātes ir proporcionāla perimetrā vāciņu. Kad mēs modeli paralēli plate vāciņu, mēs ignorēt fringing kapacitātes un teikt, ka visa kapacitātes ir saistīts ar teritoriju. Mēs nevaram padarīt šo pieņēmumu, ja ir liels perimetru. Look up Hajimiri & Lee 's papīra sānu plūsmas kondensatoru (fractal kondensatori) iegūtu vairāk informācijas. Runājot par nesakritību / nenoteiktība iet, Pelgram liecina, ka kapacitātes atšķirība ir apgriezti proporcionāla, lai nosegtu zonu.

Fringe kapacitātes atkarīga slāni. Attiecībā uz metāliem augšējos slāņos ir thiker un tā ir vairāk bārkstis kapacitātes starp diviem augšējo metāla slāņi ar tāda paša veida.

Tas var palīdzēt jums saprast vairāk par Fringe Cap kvantitatīvi

Es atklāju šo kura varētu būt noderīga 3.3 runā par Fringe Caps. Dave C

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back