AVR JTAG Emulator?

J

Jaannee

Guest
Hi all!
Ikviens zina, neko uzbūvēt sev JTAG-emulatora AVR?
Man konstatēja, ka shēmas, bet vajadzētu būt daži firmware arī ar ...

Pateicība/ Janne

Jaannee wrote:

Hi all!

Ikviens zina, neko uzbūvēt sev JTAG-emulatora AVR?

Man konstatēja, ka shēmas, bet vajadzētu būt daži firmware arī ar ...Pateicība/ Janne

Ar firmware in studio ir kods bez bootloader.

Ko vajadzētu darīt, ir pirmais slodzes studija bootloader, kas ir viens, ka Atmel aprakstīti pieteikumā pavadzīmi (es domāju, ka AN910) un pēc tam lejupielādēt kods, kas tiek sniegta studijā.

AHHH!
Es
esmu diezgan jauns, lai AVR tā neesmu izlasiet visu AN: s vēl ...
Problēma ir tā, ka es nezinu, ja shematisks ir AVR vai ARM ...Nav informācijas par to, ka uz shēmas.

Ir divi procesori,
kas ir viens AT90S1200 un vienu AT90S8535.
Ar 1200 sēdes starp D-sub un ISP-port no 8535 tāpēc bootloader ideja ir jāstrādā, ja tā tiek veikta attiecībā uz 1200?

Un par koplietošanu, es dont't zināt, ja elektroda patīk, ka?Nekas šajā shēmas, kurā kaut ko par autortiesībām, vai tik ...

What do you think?

/ Janne

Es domāju, ka tu varētu pēc tam, ja nav autortiesību norāda shematisko.

HMaier

Lūdzu vizīti http://briefcase.yahoo.com/

Yahoo!ID: jtag_ice

Yahoo!Password: password

Ir sīkumi, ko jūs meklē

Es nevaru saprast, kādēļ shēmas ir tik sarežģīti.Ja kāds atver ICE, ko Atmel viens būs tas, ka shēma ir ļoti maza.Papildus šis ir ICE satur ATmega163, kas ir bootloadable un tas ir iemesls, kāpēc es nodota bootloader.
Šīs shēmas ir jābūt vecākiem vai jaunāku (?) Versija, ledus.
Ja es neesmu nepareizi manā izpratne, tad jānodod to programmatūru no AT90S1200, kas ir par stk500 kuģa uz šo AT90S1200 un tad lejupielādēt caur sērijas kabelis modernizācijas ICE kodu uz AT90S8535.Tas ir veids, kādā lietas darbu pie šīs shēmas.
Lai gan tie ir sarežģītāki, visticamāk, tie ir vairāk vispārīgs, un tas nozīmē, ka, pat ja Jums nav ATmega163 jūs varat strādāt ar citu procesoru kā AT90S8535.

Ceru, ka man palīdzēja jums zçni.

Lielisks!
Bet es tikai saņēma manu roku par dažādiem AN: s un shematisks I allready bija pirms parole tika mainīts.Ceru, ka nav notikusi heks-file, ka nav iekļauti AVR-Studio ...
Still,
man brīnums, kurš no AVR: s, kas ir plānota?
Un kāpēc tās ir divas?Viens no AN: s teica, ka ICE bija tikai interfeisu.

Ieteikumi vai zināšanas?

Thanks anyway!

/ Janne

Atvainojiet Admiral, es rakstiski manu atbildi un neuzskatīja yours ...

Man nekad nav atvērta ICE so I dont zināt, kā izskatās, ka reālajā dzīvē ...Bet manu iepriekšējo jautājumu ir derīgs, tas ir shematisks par ARM varbūt?

/ Janne

Manuprāt NO.Tas ir pozitīvi par AVR.Vienīgais, kas šeit ir atrast un programmas kods atbilstoši AT90S1200 un tas ir tas.Par AT90S8535, 163
utt tiks apstrādāta no Studio, ja mans pieņēmumi ir labi.

Labu veiksmi.

Ir brīva AVR ICE projektu.
Apmeklējiet saiti.

http://savannah.nongnu.org/projects/freeice/

visioneer

JTAG iekšā.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Man ir pilnīgi scematic no JTAG_ICE bet ir 2 tml:

1 - AT90S1200
2 - ATMega16L (sākotnēji AT90S8535)

Es domāju, ka "iekšēja"
2. micro ir programma no *. EBN dokumentu, bet to, ko programma ir iekšpusē 1 micro?

Es domāju, ka tas
1. micro ir tikai InCircuit plānošanas 2 micro.

Krievu doc iekļauti JTAG_ICE shematisks saka:
- Tas ir labāk izmantot ATMega16L nekā AT90S8535
- Mēs varam noņemt AT90S1200 un izmantot jebkuru programmētājs iekraut *. EBN failu vērā ATMega16L.

Sveiki,

ir kāds mēģinājis rebild par Atmel JTAGICE un saņemt tā darbojas?

Hi, LechU

Es domāju, ka *. EBN nav laba firmware kods, varbūt EBN ir jābūt encrypt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back