Avots Allegro SLA7062M Stepper Driver?

C

codesuidae

Guest
Howdy,

Es meklēju avots Allegro SLA7062 Unipolar Stepper-Motor Translator / Drivers in singles daudzumos. Newark sarakstiem tos, bet tie ir 3 mēnešu sagatavošanās laiku un prasa vismaz rīkojumu 108 no tiem apmēram 8,50 $ katrs.Man ir nepieciešama tikai 4, un es nevēlos gaidīt trīs mēnešus viņiem.

Tas ir esoša konstrukcijas, tāpēc man ir nepieciešams vai nu šī daļa vai kaut pin savietojamas.

Atvainojiet, ja tas nav labākā vieta uz šo amatu, es neredzēju citu forumu vairāk piemēroti šāda veida pieprasījumu.

Paldies par jebkuru rada!

Jums ir 2 iespējas.
1 izmantošanas vieta, piemēram, partminer.com cenas tiek nosūtīta jums pēc tam, kad RFQ (Uzaicinājums piedāvāt cenu)
2.Zvans vietējā tirdzniecības birojā Allegro un lūgt kādu paraugu do prototipu.
Dot viņiem līniju, ja daļa ir accecptable jūs varētu iegādāties, piemēram, 2K līdz 10K vienību gadā.Jums ir jānāk klajā ar modes skanēt Projekta nosaukums.
Vēlams tos nosūta savu darbu, nevis dzīvesvietas adresi.Ja jūs strādājat ražotājs jums būs lielāka iespēja saņemt bezmaksas daļām.Jūs joprojām varat saņemt viņiem, bet tā var pieprasīt, dažas ir no jūsu puses, lai saņemtu viņiem.

Lūk piemērs:
Hi I'm Joe Blow un Mans uzņēmums whosits izstrādā jaunu produktu līniju pozicionālo robotika.Mums ir aizstāt esošu produktu, kas sasniedz nolietotiem.Jūsu Product SLA7062M ir viens no mūsu perspektīvajiem rezerves daļas.
Es gribētu, lai saņemtu 10 gab prototipa un novērtēšanai.
Ja jūsu puses veikt, un to atzīst par lietošanai mēs būtu iespējams iegādāties 2.000 līdz 8.000 vienību gadā.Ja jūs varat sniegt cenas partijām, 1.000, 5.000 un 10.000 vai kur savu cenu pārtraukumi rodas, būtu noderīga.
Pateicība,

labu veiksmi

Es devos uz priekšu un iegādājās qty 108 Allegro / SANKEN SLA7062 / SLA7062M no Ņuarkas un esmu piedāvājot tos pārdošanai vienā daudzumos, lai palīdzētu veicināt hobijs.Sīkāka informācija šeit: www.techkits.com

Happy pastiprināšanu!

-Edison
Last edited by Edison gada augusts 19, 2005 2:50 labots 1 reizes

Kā es varu iet par iegūt kādu no jums?

Es lūdzu būt vēlas pateikt 4, ieskaitot pasta Jaunzēlandē.

Jūs varat sazināties ar mani ārpus forumu Andrew (at) meccanisms.com (www.meccanisms.com)

pateicība
Andrew
Oklenda
Jaunzēlande

Lieliski jaunumi!Man ir bijusi iespēja iziet pa cenu samazinājumu SLA7062M vienpolāri microstepping vadītāju.Tagad tikai 10 $ katru & neviens minimālais pasūtījuma.www.techkits.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back