automašīnu uzskaites sistēma

S

Sibtain

Guest
hello friends Es tikai gribēju jautāt vai ir kāda rafio frekvences veida uzskaites sistēma, iespējams, izmanto freq. kas kHz, vai MHz diapazonos, un var pateikt attāluma vai virzienu radio raidītājs, kas atrodas automašīnā kaut kur tas būtu tik jauki, ja jūs zaķi dažas shēmas par šo

hello sibtain, ka ir ļoti laba ideja lielāko automobiļu uzskaites sistēmas satelītiem pamatotas jūsu problēma, es domāju, ka jūs varat izmantot mikrokontrolleru balstīta sistēma, kas var kontrolēt biežums un jauda raidītāja, kas atrodas automašīnā, ko stāsta raidītāja mainīt tās jaudas vai frekvences jūs varat saņemt daudz palīdzēt. , protams, jums būs jāizmanto kādu virziena antenas, kas rotē 360 grādu pārbaudot ja maksimālā uztveršana, ja tās pašas everywhee tā var lūgt raidītāju, lai samazinātu amplitūdu, vai pāriet uz augstāku frekvenci, kad virziens ir atrasts lietas iegūt vieglāk var izmantot arī 2 vai 3 bāzes stacijas, kas meklēs virzienā, kas reiz konstatēja var kļūt trīs stūri trīsstūra, leņķi ir zināmi, starp bāzes stacijām attālums ir zināms varat arī aprēķināt attālumu es domāju! bye ceru, ka tas palīdz

arī tas ir laba ideja, bet nav neviena praktiska shēmas implenting šāda veida idejas

labi, es domāju, ka jums vajadzētu izmantot virziena antenu masīvu. ķēde nav complicated.there esat divu veidu metodes virziena. viens izmanto fāzes, vēl ir amplitūdu. Uz galveno iekārtu Jums nepieciešams, ir viens uztvērēji, citas lietas, jums ir nepieciešams depand programmatūru, lai atrisinātu to.

HAM radio operatori risinājumu GPL, Jums ir jābūt liscensed to izmantot (tas darbojas uz 2 metri) un whats jauku par šķiņķa risinājums jau ir digipeaters vietā, tomēr jūs varētu izmantot to pašu GPL sistēmas FRS radio Tomēr jūs pēc tam vairs nav infrastruktūru.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back