automašīnas aizdedzes laika gaismu

G

ghettoman

Guest
es gribētu uzcelta šī stuff fine tune aizdedzes advance.anybody ir dažas saites? visu es varu atrast ir slikta shēmas un sīkāku ziņu nav. paldies

tnak jums par post.it `s tiešām helpfull.the tulkojums būs noderīga to.the veikto tulkojumu AltaVista sucks. paldies

tnak jums par post.it `s tiešām helpfull.the tulkojums būs noderīga to.the veikto tulkojumu AltaVista sucks. paldies

Hi ghettoman! Short translation: ierīce tiek piegādāti ar 12 V ar automašīnu. Gada 250V spriegumu foto lampa ir pieņemšanu pārveidotāju. Mirgojoša impulss nāk no aizdedzes-plug pirmo cilindru (*** Jūs varat redzēt šo vadu centrā apakšā 1 attēls ***).
012-2.gif
Transformer tiek veikta magnētiskā dzelzs kodols "m" vai "ITI" tipa ar izmēriem 16x20 (*** man nav zina, kā pārvērst veidu dzelzs serdes ***). Spole 1 un 3 aizdusu kopā vara stieples 0.5 mm diametrs - tie ir 21 pagriezienus katrā. 2 Coil ir 7 apgriezienu 0,15 mm stieples, un tā ir aizdusu sastāv no divām daļām. Sākumā otrā daļa ir beidzies pirmais - šīs detaļas ir aizdusu kopā. (*** Nav saprotams, ja ir 7 pagriezienus katrā pusē vai divos halfs kopā ***) Coil 4 ir 500 apgriezienu 0,2 mm stieples. C2 un ar papīra dielektriķi ir 400 V maks sprieguma C3. R1 - vadu tipu. Lai izmantotu šo ierīci, saites flash vadu dzirksteļošana-plug pirmo cilindru (ar ne darba motora !!!), pēc tam izveidot savienojumu piegādi līdz 12 V avotu automašīnu. Tad sākt savu dzinēju un padara jūsu korekcijas. Atvainojamies par iespējamām kļūdām manā neglīts tulkojumu. Uzdot man jautājumus - es centīšos paskaidrot. Best Wishes! Klug.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back