automātisko durvju atvēršanas ar mikrokontrolleru

S

sammkt005

Guest
hi im Visi amatu, man ir nepieciešams ur palīdzība ķēdes, kā arī kā arī programmas automātisku durvju atvēršanu kontrolē mikro kontrolieris 89c 51.ok es vēlos ekspluatēt vienu durvju tuvuma sensora, kas iedarbināt līdzstrāvas motors ar 51 89c.tuvuma sensora nozīmē cilvēku vai objektu.un iedarbināt līdzstrāvas motors, kas virzienā uz priekšu, tad pēc kāda laika durvis aizver, kad vīrs nomira.
Pēdējo reizi laboja sammkt005 par Mar 2010 13 07:36; rediģēts 1 reizi kopā

Pastāsti mums visa sistēma, ko jūs gribat darīt, ka mēs varam pastāstīt par ķēdes un programmu.Pievienots pēc 9 minūtēm:pastāsti mums visa sistēma, ko jūs gribat darīt, ka mēs varam pastāstīt par ķēdes un programmu.

hey ķēdes shēma ir ļoti vienkārša
Es iesaku jums, jo
40,31 līdz 5 v
10uf 5V vāciņu starp un tapu neviens 9 un vienu nolaižamās pretestība 10k omi uz zemes
pieslēgties kristāla 11,0592-18 un 19 ar 33pf vāciņu
20 zemes (pabeigta obligātās shēmas)
Jūs varat piešķirt jebkuru ostu kā priekšnodokli teikt p1.0
teikt p2.0 lai līdzstrāvas motoru uz priekšu
Mehānisko dc p 2,1 uz reversajiem
par jebkādām izmaiņām, piemēram, vizuālo indikāciju, atskan trauksmes signāls jūs varat izveidot savienojumu dēļ, svilpe nevienu adatas

sammkt005 rakstīja:

hi im Visi amatu, man ir nepieciešams ur palīdzība ķēdes, kā arī kā arī programmas automātisku durvju atvēršanu kontrolē mikro kontrolieris 89c 51.
ok es vēlos ekspluatēt vienu durvju tuvuma sensora, kas iedarbināt līdzstrāvas motors ar 51 89c.
tuvuma sensora nozīmē cilvēku vai objektu.
un iedarbināt līdzstrāvas motors, kas virzienā uz priekšu, tad pēc kāda laika durvis aizver, kad vīrs nomira.

izmantot līdzstrāvas vai maiņstrāvas sinhrono motoru pietiekamu griezes momentu, tas ir vienkārši, lai kontrolētu un, visticamāk, to nepieciešams MCU, vienkāršu hardwired loģika varat viegli veikt darbu.

Esmu strādājis par tirdzniecības automātiskās durvis programmatūru pirms, un arī man ir izmantoti citos komerciālos durvju kontrolieriem, kā arī, lai es zinu, kā viņi strādā.Ja jūs tiešām meklēt automātiskie durvju ražotājiem google, jūs galvenokārt uzskata, ka tās lietošana BLDC dzinējus, jo tās augsto griezes momentu un efektivitāti nosaukt dažus.Ja šis projekts ir tikai universitātes un nevis izmantot komerciālu produktu lietošanas kāds motors, lai pierādītu savu koncepciju vai programmatūru.Komerciālās durvju kontrolieri man ir izmantoti, tiem parasti ir 00:01 vai 14:01 pārnesumkārbu, un tās izmanto pārslodzes atklāšana, kā piesardzības gadījumā, ja sensors nav.

jā jums ir shematisks, lai redzētu, kas palīdzēs jums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back