Auto-start slēgums elektrisko ģeneratoru

K

ksnl2008

Guest
Hi, Man vajag ķēdi, lai sāktu elektroģeneratoru automātiski, ja jauda neizdodas, un tad apstāties tad, kad strāvas ir ON. var kāds man palīdzēt lūdzu? ir kāda ideja balstīta uz mikrokontrolleru panta speciāli PIC mikro) Man ir 3kV elektrisko ģeneratoru un nav sevi sākums iespēja tajā.. Paldies.

Ja u ir standarta ģenerators, kas nepieciešams uzsākt, velkot virvi ..... tad u nepieciešams automātiskais iesācēja komplekts Pirmais, kas aptuveni aptver no dzinēja, baterija, ar solenoīda slēdzi un mehānisku stiprinājumu. Pēc tam, viss u nepieciešamība ir daži releji, lai pārslēgtos uz gen, kad elektrotīkla neizdodas, un tas ir izslēgts, kad maģistrāles kļūst dzīva atkal

Man jau ir starta komplektu. Man tikai vajag Relay kontūrā sākt ģenerators. paldies

Vai ir kādi papildu ziņas par šo tēmu. Man ir bijusi meklē darot kaut kas līdzīgs šim, bet tagad. Nav pārliecināts, vai kāds interese pievienojot invertoru posmu sākt plaisu no jaudas nobirums uz ģeneratoru nāk tiešsaistē.

Faktiski minētā ideja var izdarīt vienkārši izmantojot par 2-3 taimeris LM555 IC. Lai uzsāktu pagriešanas, relejs jāaktivizē pēc kavēšanās 3-4 sekundes, lai apstiprinātu elektroapgādes traucējumiem, un pārtraukt citu relejs ieslēdzas pēc 2-3 sekundēm pēc strāvas atsākšanas un būtu de-sparu pēc tam, kad ģenerators ir pilnībā apstājies . Bet tas setup tikai efektīvi strādāt ar dīzeļa palaist ģeneratoru. Benzīna palaist dzinēji parasti būs vajadzīgs, "aizrīties" vai kāda aizvietošana, petrolejas dažos modeļos kārtošanas. Kādi veidi šeit ir lielisks produkts no M / S 7 United Technologies, kas sāks / stop ģeneratoru uz tikai push ar pogu uz tālvadības tālvadības pults. Jebkura pasūtījuma izgatavotu IDES var pilnveidot arī minētajā vietā. Labu veiksmi. http://www.united77.com/RemoteDG.htm

Ja u ir standarta ģenerators, kas nepieciešams uzsākt, velkot virvi ..... tad u nepieciešams automātiskais iesācēja komplekts Pirmais, kas aptuveni aptver no dzinēja, baterija, ar solenoīda slēdzi un mehānisku stiprinājumu. Pēc tam, viss u nepieciešamība ir daži releji, lai pārslēgtos gen, kad elektrotīkla neizdodas, un tas ir izslēgts, kad maģistrāles kļūst dzīva atkal
Sveiki, Man ir standarta ģenerators (nostiepes virve vienu). Var kāds lūdzu man pastāstīt, kā padarīt šo starta komplektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back