Austiņu ligzdu instalēt tv

Y

yankee

Guest
Hello - Es vēlos, lai instalētu stereo 1 / 8 "austiņu ligzdu par mono TV es nezinu, kā vadu ligzdu, jo tā būs stereo TV mono man ir pieeja (2) skaļruņu vadi.. uz TV es. patīk runātāja ir nost, austiņas tiek izmantotas. Any help ir daudz appreciated. Paldies.

Nav TV ir AV izejas, rada tad jūs varētu aizbāzni pārveides shēmas, kas jāizmanto ar austiņas. Ja jūs vadi līdz sieviete jack connector pareizi, tad, kad jūs iespraudiet vīriešu savienotāju, tas saplīst slēdzis, tas būtu izmantoti, lai izjauktu ķēdes referentiem. Es nevarētu ieteikt, ka jūs pievienot austiņas tieši runātājs vadi, Jums būs trieciens austiņas, un pēc tam auss spoles. Ja jūs varētu man kādu laiku un, cerams, starp mājas darbus, man var nākt klajā ar risinājumu. Varbūt kāds cits var būt ideja, ja ne labāk nekā manējā var būt. Sputnik: ideja:

Hi - TV nav nekādas audio domkrati par to. Vai es varētu izveidot savienojumu ar skaļruņiem ar pretošanās tā, lai pūst austiņas ārā? Ja jā, kādi būtu to konfigurāciju būt un ko stāvoklim? Thanks daudz!

Nu, ja jūs varat saņemt 8Ω pretestības pietiekami jaudas, jūs varētu izveidot savienojumu, ka vietā skaļruņu, lai jūs varētu nodot skaļuma palielināšanas augstas un un izmērīt sprieguma un strāvas izejas. Tad jūs, iespējams, varētu īstenot rezistors virknē ar austiņām, es tikko saņēmu atrast jack kaut kur manā junk box, lai redzētu, kā savienot to uz augšu, tad I'll post to. I'll post to rīt. Skola patiešām sucks! Sputnik: ideja:

Kā Lady luck būtu tas, es threw manā domkrati veic kā tie bija slikta kvalitāte un tikai izputējis, tāpēc, ja jums ir bildes no jūsu domkrati un varētu rakstīt tos, varbūt, ka varētu strādāt, atvainojos par to. Tas ir pats galvenais, kā mana datora, audio tiek spēlēts caur aizmugurējo audio paneli, ja austiņas ir savienoti ar priekšējo audio panelī audio pārsūtīti, izmantojot austiņas. Sputnik: ideja:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back