augstu sānu MOSFET vadītāja ar IR2110 - problēma

J

jegandren

Guest
Cienījamie visiem,

Attached ir ķēdes vadīt vienu lielu puses vadītājs, iecirkņa works fine, kad slodze nav pievienots paralēli kondensatoru (470uF/400V).bet, kad kondensators ir pievienots paralēli ar slodzi IR2110 tiek sadedzināti,

var kāds ieteikt par šo.

Liels paldies
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Brīvgaita diode ir jābūt klāt, lai apspiestu negatīvu produkcijas spriegumu atverot slēdzi.Turklāt bez zemu sānu slēdzis, ir jābūt vismaz slodzi iekasēt sāknēšanas kondensators.

Es arī neredzu, lai diode-induktors sērijas ķēdē.

FVM rakstīja:

Brīvgaita diode ir jābūt klāt, lai apspiestu negatīvu produkcijas spriegumu atverot slēdzi.
Turklāt bez zemu sānu slēdzis, ir jābūt vismaz slodzi iekasēt sāknēšanas kondensators.Es arī neredzu, lai diode-induktors sērijas ķēdē.

Bez zemu sānu slēdzis, ķēdes var tikai sāka ar nulles izejas spriegumu.Ir vajadzīgas dažas auxilary circuit iekasēt sāknēšanas kondensators.Es domāju, IRF ir speciāli draiveri vienkārša augstas sānu slēdži.

Hi,

Attiecībā uz vienu sānu autovadītāja, es domāju, ja es izmantot IR2117 vienu pusi vadītājs, tas var atrisināt manu problēmu.

Ja Jūsu cikls ir mazāk par 70%, izmantojiet izolēšana transformators vietā

u ir disks TRAFO shēmas, vadīt augstas sānu MOSFETPievienots pēc 1 stundas 19 minūtes:Dear All,

Man ir pievienots dažas izmaiņas, jo, kā iepriekš sāknēšanas kondensators nav jāmaksā ..Sākumā sākotnējā cikla laikā starta, lejas pusē MOSFET slēdzis ir ieslēgts.Šī atvelk Vs pin uz zemes, kuru izmaksas līdz sāknēšanas kondensators, kas, izmantojot sāknēšanas diode.

Kad augstas sānu vadītājs ir iespējota nākamajā pusgadā ciklu, transportlīdzekļa vadītājs var ieslēgt augstas sānu MOSFET, un Vs pin palielināsies līdz VIN (000-300 V).

Tad ciklu atkārto pati augstā MOSFET ir izslēgts, grunts MOSFET pagriezās atpakaļ, Vs pin ir velk uz leju, lai zemes un sāknēšanas kondensators tiek papildināts.

Jā lietošanas vadītājs transformators augstas sānu un izmantot totempole par zemu vadītājs, starp citu, kas ir jūsu komutācijas frekvence?

Kods:

Jā lietošanas vadītājs transformators augstas sānu un izmantot totempole uz zemas vadītājs

Dear All,

Es esmu ievērojis, ķēdes, ka man ir pievienots darbojas naudas sodu, ja 470uF / 450 V kondensators nav pievienots.

kad es pievienot 470uF/450 V kondensators Es esmu ievērojis, ka Vin visvairāk visvairāk iet līdz 20V, un pēc šā IR2110 apdegumus.

Var kāds ieteikt par šo

ļoti žēl, ka tā nav, norādot tā skaidri ...

Vin, ka es domāts tiešām augstsprieguma (0 - 300V)

Es ievēroju, ja man nav pievienot 470uf / 450V kondensators, tad ķēde darbojas labi, bet kad es pievienot 470uf/450V kondensatoru un palielināt augstsprieguma sākot ar 0 V, kad es pieaugs līdz gandrīz 20V shēma darbojas naudas sodu, komutācijas ir ok, bet kad es palielināt augstsprieguma līdz 20V un virs IR2110 IC deg ... un man ir mainījušās maz IC sakarā ar šo.Pievienots pēc 2 stundas 16 minūtes:[Quote = "FVM"]Quote:Kā vēl viens punkts, es baidos, ka izejas induktivitāte ir vismaz vienu pakāpi pārāk zemu!
22 UH ir maksimāli 13,5 / mums pašreizējās nogāze pie izejas induktors.
Prasītu MHz komutācijas frekvence par mērenu pulsāciju strāvu.Ja jūs sākotnēji paredzēts, lai darbotos induktors ar ārpuskopienas nepārtrauktu pašreizējo plūsmas, jūs nevarat izmantot zemas slēdzi, un ir nepieciešams atšķirīgs MOSFET vadītāja vai auxilary circuit par augstu sānu vadītājs piegādi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back