Augsttemperatūras ASIC modeļi

M

mgoyal

Guest
Hi,

Vai kāds man pateikt, grūtības, kas saistās ar projektēšanu, ražošanu, testēšanu Augstas temperatūras diapazons mikroshēmas.Es atklāju, ka augstas temperatūras diapazons mikroshēmas (-55 degC uz 150degC temp. Diapazons) ir diezgan dārgi (vairāk kā> 10 reizes), salīdzinot ar to rūpniecības versijas.Kāpēc maksa par šiem mikroshēmas augstu?Vai tas ir tāpēc, ka mazākā raža vai augstāku testēšanas izmaksas ..

Sveicieni
Mgoyal

Hi,
ne tikai, gadījuma / iepakojumiem ir citi, un, iespējams, nepieciešama cita passivations pārāk ...
K.

arī, iespējams, skrīningam un apdegums collas Chips, kas aptver militārās temperatūras diapazons bieži paredzēta militāro preču un tā ir ar to attiecīgi rīkojas.Ir iespējams, ka raža ir zemāka - tas ir atkarīgs no mikroshēmā dizainu.Chips Man ir paredzētas augstas temperatūras diapazons ir tādas pašas ražas kā zemas temperatūras diapazoniem.Dažas var neizdoties pie sadedzināt-in.

Keith.

Ar militāriem / visuma projektos Jums ir jābūt (pro tips / versija papildu) par "QPL" saraksts (Vajadzīgs kvalificēts daļas Listing), visi viens izmaksā vairāk kā 100K $ lai pretendētu!, Kā Keith saka arī tā daudz plus izmaksas gaim mazāk tirgus volumen ...
K.

Augstas rel mikroshēmas tiek testēts pie visu trīs temps.Tirdzniecības
pietiekami bieži nepārbauda vairāk par vienu temp ar pārējo
rīkojas ar korelācijas.Hermētisks paketes izmaksu 100x vai vairāk,
ko uzspiež rāmja un molding strūkla plastmasas
darīt.Sarakstā tālāk, katrs puses elements ir noteikta
ir "labākā", un kāds ir kājām rēķinu.

Hi-Rel daļās ir arī viss plosts augstas mehāniskas piepūles
"Grupa" pārbaude un vienas vienības inspekcijas, pievienot izmaksas.
Tad jums ir ierobežoto piegādes avotu, kura ļauj
ražo kurš-ir-vēlas spēlēt, cena ir daudz augstāka
nekā plaši atvērtu, liela apjoma, cenu konkurenci tirgū.

Visiem tas nav lieta, ko darīt ar to, vai shēma
pati par sevi ir augsta temp spēj (150C nav augsts, tas ir tikai nedaudz
toasty silts).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back