augstas caurlaides microstrip filtrs

P

piratheepan

Guest
Čau, var kāds sniegt man informāciju par to, kā es varu dizains microstrip augstas caurlaidības filtrs. Es gribu dažas aprēķinu, nevis programmatūras simulācija.

Jums ir modeļa vienreizējiem elementiem augstas caurlaidības filtrs pirmās. Tad tikai slēpta to microstrip augstas caurlaidības filtrs. Atsaucas grāmata David Pozar Sīkāku informāciju par aprēķinu.

Jūs varat mēģināt atrast šo grāmatu "microstrip Filtri RF / Mikroviļņu Pieteikumi" ar Jia-Shen G. Hong un MJ Lancaster Personīgi, es esmu jauns, lai filtrs dizains, un es atrast šo grāmatu vieglāk saprast. Viņi ir lielākā daļa no formulas, kas jums ir nepieciešams dizains filtru. Ceru, ka tas palīdzēs.

Es domāju, ka filtrs nodaļu pozar grāmata ir ļoti labs sākuma punkts mikroviļņu filtrs dizains khouly

Hi There ir grāmata ar nosaukumu "Mikroviļņu ierīces un shēmām" ar Bhal & Bhartia. Jūs varat atrast ļoti noderīga. Es esmu darījis īstenošanu Low Pass Filter (Butterworth un Chebyscheff). Atsaucas pievienots kodu.

Kods ir Matlab formātā. Arī filtru vajadzēja būt kāpņu paralēli kondensatoru un sērijas induktori. Un kods tikai sniegt sloksnes garumā segmentu attēlu. Tiem platums ir saistīta ar pretestību elementi (Zi, Zl, Zc), jūs varat saņemt to viegli, izmantojot microstrip impedance attiecības.

Filtrs grāmata ir par Mathaei un tas ir pilnīgs Mic viļņu filtrs grāmata

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back