Augstākas slīpo strāvas ieejas tranzistori

V

vistapoint

Guest
Es atradu Johns & Mārtiņš grāmatu salocīta cascode pastiprinātājs izmanto augstākas slīpo strāvu ieejas tranzistori nekā cascode tranzistoriem (Ia> Ib). Vai tas ir dizains trūkumu? Ja ieejas signāls ir liels vienu filiāle sūkāt liels tekošā no cascode tranzistori, lai viņi būs no piesātinājuma?

Tā nav izskatās dizains plaisāt. Lai iegūtu lielāku Gm ievadi mos vajag vairāk strāvas. Lai sasniegtu augstāku Ro par cascode pāris vajadzībām zemāku strāvu. Ja ieejas signāls ir liela, tad kas notiks, ir aizplūšanu sprieguma kritumiem, bet dizains viens ir jārūpējas, lai Vd> VG-Vt par noteiktu kopēju režīmu / līdzstrāvas ievades spriegumu, lai nodrošinātu NMOS ir pārslogoti. Salocīts cascode patērē vairāk enerģijas, nekā teleskopiskie cascode bet izejas spriegums šūpoties ir lielāks salocīts cascode.

Ja ieguldījums ir liels, teiksim lielākais, no vienas puses ieejas tranzistors vien prasīs Ia, bet vēl viens būs shut off. Šī Ia / 2 pieaugums nozīmē samazi of / Ia 2 par cascode pusē. Ja Ib

Jūs esat, lai optimizētu augsta Gm un augstas A. Therfore Gm = 2 * IDS / (Voverdrive). Par ~ Gm * RDS. Augstas RDS cascode tas ir labāk, lai ir mazāk strāvas plūst caur filiāli b. Tas ir daudz.

nesaprot. ja nav strāvas, tranzistori die. Tad nav vajadzības runāt par peļņu. Es domāju, ja Ib tiek novadīts tuvu 0, ja ieguldījums ir 0.1V, tad ķēde protams, nedarbosies, ja ieeja ir 0.2V. Kur ieejas tranzistors iegūt pašreizējais no? In Huijsing grāmata viņš ierosina Ib = 1.5Ia. In Razavi grāmata, ko viņš izmanto Ib = Ia.

Papildus lielajiem signāla darba režīmā, visi tranzistori nevajadzētu palaist no piesātinājuma režīmā. Tātad, ko jūs teicāt par nulles pašreizējo doesn't pastāv, šo situāciju. Tas nozīmē, ka ieejas signāls aprunāt būt pārāk liela, lai vadīt kāds no ieejas pāru vērā izslēdzot.

Iemesls, kāpēc tas ir "locīts" ir mums nepieciešams ļoti liels ieguldījums šūpoles. Tāpēc es pieņemu, ka būs "lielas signālu režīmā".

Vai tas būs iespējams, ka Ib nozīmē slīpo pašreizējā zemākas six tranzistori cascode posmā? Tad tā jēga Ia> Ib. Ja Ib slīpo pašreizējā augšējās two tranzistori, tad Ia> Ib ir neiespējami es domāju

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back