Audio interfeiss Morzes kods

D

djnik1362

Guest
hi Es esmu projektēšana Morse Code demonstrācijas sistēmu un nepieciešamību izstrādāt audio signālu par to. Es nezinu, kā dizains šo audio interfeisu. Mana loģika izlaidi Morse Code ir TTL sprieguma līmenī. (Dot: 100 ms High 100 ms Zema --- Dash: 350 ms High 100 ms zema) Ja i ražo pulss vai sinusoidāla viļņa par šo ražošanas audio līmeņus? Man vajadzētu izmantot skaļruņiem vai buzzers vai kaut kas cits? Lūdzu, iedodiet man aparatūras risinājumu. Paldies par jūsu atbalstu.

Ja vien jums ir patiesi norūpējies par kvalitāti toni, jūs varat izmantot gandrīz jebkuru vilnim vadīt skaļruni, tas paradis veikt daudz atšķirību, ja jūs izmantojat sine vai impulsiem. Jūsu iespējas ir: 1. izmanto loģiku produkciju kā ieslēgšanas / izslēgšanas signāls ārējo oscilatoru un barības to skaļruni 2. izveidot toni, strauji pulsing loģiku produkcijas, un tādā gadījumā jūs varat barību skaļruni tieši 3. izmanto loģiku izejas, lai ieslēgtu signālu rada svilpe un izslēgt. Ar to es domāju svilpe, kas ražo savu signālu, kad jauda ir piemērota to. Ja jūs izmantojat skaļruni var būt nepieciešams izmantot pastiprinātāju, tas atkarīgs no tā, cik skaļi tas ir. Brian.

Signāls jūs ražot nav audio diapazonā. Jūs nevarat izmantot skaļruni tieši. Jūs varētu saņemt klikšķus. Bet tas arī viss. Jūs vēlaties pīkstieni. Vienkāršākais veids, kā pīkstienus, ir pievienot pjezo svilpe. Tai jābūt tāda veida, kas rada toņus iekšēji. (Atbilde iepriekš minētās un to pašu punktu # 3.) Jūs nevarat izmantot parasto 2-vadu pjezo vienību. Tā kā jūsu piedāvājums ir 5 V, pjezo svilpe būs skaļa pietiekami ikvienam telpā dzirdēt.

signāls jūs ražot nav audio diapazonā. Jūs nevarat izmantot skaļruni tieši. Jūs varētu saņemt klikšķus. Bet tas arī viss. Jūs vēlaties pīkstieni. Vienkāršākais veids, kā pīkstienus, ir pievienot pjezo svilpe. Tai jābūt tāda veida, kas rada toņus iekšēji. (Atbilde iepriekš minētās un to pašu punktu # 3.) Jūs nevarat izmantot parasto 2-vadu pjezo vienību. Tā kā jūsu piedāvājums ir 5 V, pjezo svilpe būs skaļa pietiekami ikvienam telpā dzirdēt.
Tāpēc es jānosūta savu TTL līmenis pjezo tieši? Ja līmenis ir augsts pjezo ir ieslēgts un Zems pjezo ir izslēgts? es esmu labi?

Tātad man ir jānosūta savu TTL līmenis pjezo tieši? Ja līmenis ir augsts pjezo ir ieslēgts un Zems pjezo ir izslēgts? es esmu pa labi
Precīzs?. Man var būt misspoke. Ir 2 vadu un 3-vadu pjezo buzzers / beepers. Jums jāpārliecinās, lai iegūtu vienībai, kas rada iepīkstas pats no sevis. Jo tur ir arī 2 vadu un 3-vadu pjezo devējiem. Jūs nedrīkstat saņemt vienkāršu devēju. Šāda veida jāvada impulsus pie skaņas frekvences. Jums būtu būvēt oscilācijas ķēdes to darīt. Oscilators būtu ieslēgt un izslēgt pēc TTL līmeņiem.

Svilpe, jebkāda veida, ir ļoti kairinošs, lai klausītos, jo īpaši pjezo vienu, kuru biežums ir pārāk liela. Nelietot vienu no viņiem - LŪDZU! Jūsu auditoriju būs thank you. Izmantojiet TTL, lai pārslēgtos pienācīgas audio (sinusa vilni) oscilatoru un izslēgt, vai vārtu savas produkcijas. Lielākā daļa cilvēku, šķiet, izmanto kaut aptuveni 1kHz, bet tas ir pārāk augsts ilgi klausīties. Ērti frekvence ir aptuveni 500 līdz 700Hz. Es esmu ex-profesionālu operatoru. Ticiet man.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back