W
waqas5304
Guest
Hi U1 un U7 ir instrumentu pastiprinātāji (INA163UA). U1 un U7 ir apgādātas ar + V 15 visu laiku U1 & U &. Divas dažādas mikrofonu circuits.S1 Un S2 ir divas dažādas Audio pastiprinātāji SSM2211. Gan disks headphones.S1 ir 5 volti, jo barošanas visu laiku tā kā S2 ir ieslēgta / izslēgta ar slēdzi 5 voltu piegādes ceļu. Gan shēmas parādīts diagrammas ir par pašu PCB. Problēma: Kad mikrofons (5 omi simetrisks) tiek pievienota ieejas U1, no šīs ķēdes signālu nevajadzētu būt dzirdama, ir austiņas ar S2. Bet es varu dzirdēt izkropļots signāls austiņu pie S2. Visa versa Kad mikrofons (5 omi simetrisks) tiek pievienota ieejas U7, no šīs ķēdes signālu nevajadzētu būt dzirdama, ir austiņas ar S1. Bet es varu dzirdēt izkropļots signāls austiņu pie S1. Kad SSM2211 S2 ir powered off, problēma ir atrisināta. Tiklīdz S2 ir ieslēgts pašu problēmu nāk atkal. Es domāju, ka problēma ir saistīta ar elektroenerģijas padeve, nekā es atdalītas pilnvaras piegādes abu Audio Amplifier S 1 un S2, bet problēma joprojām ir aktuāla. Vai šī krusta runāt vai kādu zemes cilpas problēma? Es ceru, ka jūs varat man pateikt risinājumu. Paldies jau iepriekš ķēdes ir pievienotas kā pielikums waqas