atvērt iztukšošanas / kolektora draiveris?

X

xczms

Guest
Es esmu projektēšana lietojumprogrammu platforma par GPRS moduli MC35i, tagad man ir kāda problēma par dizainu pin IGH, elektroniskā apraksts par šo pin ir šādi: signāla forma un līmenis: RI ≈ 100k, CI ≈ 1nF VILmax = 0.5V pie Imax =-20μA VOpenmax = 2.3V ON ~~~|____|~~~ Active Low> 100ms komentārs: Šo signālu slēdži mobilo ON. Šī pozīcija jāvada zemu Atvērt iztukšošanas vai Open Collector vadītājs. varētu kāds man palīdzēt ar atvērtu aizplūšanu / kolektora vadītājs? kā to īstenot, jūs varat ieteikt man kādu mikroshēmojumiem? paldies

Just izmantot BSS138 vai līdzīgi zems treshold sprieguma mosfet. Put aizplūšanu pin no moduļa, avotu, lai gnd, un vārti uz par kontrolieri vai kāds jūs izmantojat, lai kontrolētu, ka modulis. 0-1-0 pulss uz vārtiem dos vēlamo 1-0-1 impulsu, lai sāktu moduli. Vienkārši atbilst ilgumu pulss, kā norādīts datu lapā. Vārti ir saderīga gan ar 5V un 3v loģika līmeņos. / Pisoiu

[Quote = xczms] tad varētu i izmantot tranzistors, piemēram, 9013? [/Quote] Es nezinu parametrus šo tranzistors, bet, ja tas ir zems jaudas un ja tā treshold spriegums (norādīts tās datu lapa) ir zem minimālā "1" stāvoklī spriegums ierīces izmanto, lai kontrolētu moduli, varat to izmantot. Protams, Jūs varat izmantot arī bipolāros tranzistors, nevis mosfet, taču, lai viens no jums ir pievienot rezistors virknē ar bāzi. / Pisoiu

ja i izmantot BSS138, protestu un i izmantot pull-up pretestību aizplūšanu pin? un VOpenmax = 2.3V ir augstā līmenī, ka ipnut ar moduli nevar būt augstāka par to, labi?

[Quote = xczms], ja i izmantot BSS138, protestu un i izmantot pull-up pretestību aizplūšanu pin? un VOpenmax = 2.3V ir augstā līmenī, ka ipnut ar moduli nevar būt lielāka par šo, labi [/quote] Parasti, ka pretestība ir iekšā modems.? Pārbaudiet datu lapā, un, ja tā saka, ka pin ir velk uz augšu, NEIZMANTOJIET ārējo rezistors starp drenāžas un VCC. Ja pin nav iekšēji velk uz augšu (kaut kā es šaubos šo), tad ielieciet 1kohm starp drenāžas un VCC. Vopenmax = 2,3 nozīmē, ka šajā pin spriegums ir zem 2,3 v, lai sajūta commnd. Izmantojiet BSS138 un tas darbosies. Ceru, ka tas ir skaidrs tagad. / Pisoiu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back