attiecība kļūdu izolācijas transformatoru

F

Freddybaby

Guest
Nav daudz pieredzes ar izolācijas xfmrs es esmu neizpratnē ar sniegumu.

Man ir 3 dažādas 115/115 transformatoriem un ar aptuveni 50% slodzi es saņemu apmēram 10-15% augstāks spriegums starp primāro un sekundāro.

Mērīšanas pretestību spoles man ievērojamu atšķirību pārāk (5-7 omi)

Es esmu trūkst kaut vai tas ir normāls?

Hi freddybaby,
Es uzskatu, tas ir normāli, jo jūsu 2 tinumiem, iespējams, visas pārējās, tas ir iemesls 2 dažādām pretestībām too.
Mēra labi 10% augstāks Uout ar 50% slodzes ir OK: (parasti) jums būtu jāpiemēro 100% slodzes ar nominālo specifikāciju ...
Atcerieties: kāda ir jūsu galvenais spriegums ir, ja jūs chek transformer_maybe tas bija kāds augstāks pārāk :)
K.
Pēdējo reizi laboja karesz uz janvāris 6, 2010 23:58; rediģēts 1 reizi kopā

Jā.Spoles pretestības būs atšķirīgs jebkurā gadījumā lielākā daļa transformatoriem sakarā ar dažādiem vidējais likvidācijas diametrs
starp primāro (parasti iekšējo) un sekundāro (ārējo) likvidācija.

Bet lielākā daļa transformatori ir paredzēti, lai sasniegtu nominālo izejas spriegums pie nominālā (pilna) slodze, tā izkrauta vai daļēji
ielādes izejas spriegums var sagaidīt augstāku.10-15% starpība ir 50% slodze ir daudz, tomēr.Ir jābūt
specifikācija, es domāju.

Paldies par atbildēm ..

Mana nominālā V ir kāds nāk no barošanas līniju.Mana problēma bija mana līnijas sprieguma darbojas aptuveni 123, un papildu 12 15V uz sekundāro rada manu slēdzējs, lai uzsildītu (100 C)

Es gribētu sagaidīt tinumu ir diezgan līdzīga 1:1.Papildus 2-5 omi varētu nozīmēt vairāk tinumiem vienā pusē.(Izmantojot 4 stieples kelvins nozīmē btw)

Vai viņi tiešām ir nepieciešams, vai izmantot atšķirīgus stieples diametri par izolācijas xfmr?Pievienots pēc 5 minūtēm:Oh ya, atsaucoties uz specifikācijām, es pārmeklējām ķekars datu lapas, un viņi tikai spec regulējums un izejas pretestība.Nav specifikācija attiecību kļūdas (izņemot instrumentu xfmrs)

Tam ir jābūt īstermiņa pamata: tas var būt par iemeslu jūsu praktiski 50% delta starp tinumu pretestības ...
Es uzskatu, ka 100C ir pārāk daudz, to nevar nāk 10-12% augstākas galvenais voltages_ tas ir citās Resultat par primāro īsu likvidācijas.
K.

Ja transformators pats par sevi nav apkures augšu, tas ir OK
Quote:

Mana nominālā V ir kāds nāk no barošanas līniju.

FVM rakstīja:

Ja transformators pats par sevi nav apkures augšu, tas ir OKQuote:

Mana nominālā V ir kāds nāk no barošanas līniju.

Izolācijas transformators, ko izmanto rūpnieciskās automatizācijas galvenokārt ir papildu krāni 5% un -5% produkcijas, tās var rīkoties lielākajā daļā šo gadījumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back