attēlu pārsūtīšanas caur RF

M

mahesh yadav

Guest
hi es gribu darīt projektu par attēlu pārraidi un audio nodošanu RF modulis. RF ir PC kontrolēta. tas ir viegli darīt, un, ja iespējams, tad, kas mikrokontrolleru ir jāizmanto interfeiss kameras un audio .... vairāk ideju, lūdzu,

kāda veida kameru jūs izmantojat, kā reālā laika jūs vēlaties, lai to? no amata, šķiet, ka jūs esat darījuši saskarsmi mikro uz kameru, ... Cik daudz kvalitātes jūs vēlaties?! vispār, nē, tā nav viegls lieta darīt, bet tas ir iespējams. Personīgi es gribētu iet analogo moduļi, kas ir gatavi video / balss tr un tad sagūstīt to ar pc, un, ja i got naudas, lai rezerves, es varētu iet par digitālo ones. : D ko jūs vēlaties darīt, ir, lai attēlotu attēlu no kameras (ir kamera, moduļi, kas atbalsta dažādus protokolus, piemēram, UART, ...) un pēc tam nodot datus ar mikro kontroliera mest jums RF moduļus, lai jūsu datoru. Tas pats attiecas uz balsi.

Man ir doma izmantot c3088 un saskarnes to ar atkritumu pārstrādes uzņēmumu AVR un kontroli, ko pc. tas ir noderīgi n piemērotu plānojumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back