atsvars darbības pastiprinātājs, kā to varētu samazināts

D

dexter_ex_2ks

Guest
Sveiki, Kā es varu samazināt ieskaitu asymetric op-amp (I vidējā izejas nav diferenciālis).

ex: 2 posmā op-amp, jo produkcijas stadijā, mums ir kopīgs avots ar aktīvu slodzi (pašreizējās slodzes)..

Un nmos un PVO jābūt verry arī saskaņotās (in izkārtojums mēs nespēj nmos ar PVO), bet kā es varu darīt, vai ir kādā citā veidā.

(I bija domāšana, lai op-amp diferenciālis par produkciju, un piemērot CMFB,, un saņemt datus no tikai vienu izejas, bet tādā veidā es tikai puse no pastiprinājums.

Thanks in advance

Daudzas shēmas un izkārtojums metodes pastāv, šim nolūkam

Daži ieteikumi: palielināšana jomā, tranzistori uzlabo atbilstību un samazina kompensēt (nobīde ~ 1 / (sqtt (laukumu))

Palielinot gm ievadmainīgo pāris palīdz samazināt kompensētu izriet no citām tranzistori ar opamp (tajā pašā veidā, ka tas palīdz samazināt izejvielu un minēto troksnis)

Tāpat, paaugstinot vdsat no slodzes spoguļi arī palīdz samazināt ievade minēto atlīdzību.

Ja tie nav pietiekami, daži kontūra tehniku, piemēram, smalcināšanas un cds var izmantot

Iespējams, ir atkarīgs no jūsu pieteikumu.
sasmalcinātu, kondensators sakabes pie ieejas un izejas darīs.

Bez tam, jūs varat mēģināt autozeroing, korelēti dubultās paraugu ņemšanas un cirtējs stabilizācija.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back