Atstarpes starp detaļām ap BGA chip

M

maxascent

Guest
Hi ir kāds vispārīgus noteikumus attiecībā uz attālumu, kas elementiem, kas laisti aptuveni BGA čipu. I dont gribu, lai viņiem pārāk tuvu, lai to aprunāt būt ražots, bet arī ne pārāk tālu. Cheers Jon

Jūsu labākais bet ir kontakts kurš ir salikšanas dēļi. Mana CM grib vismaz 0,125 "telpu ap BGA, lai viņi ir telpa, lai izmantotu pārstrādāt galvu, ja viņiem ir nepieciešams, lai aizstātu BGA. Ja mēs nedod viņiem, ka daudz vietas, tad viņiem ir, lai novērstu citas sastāvdaļas pirms to var pārstrādāt BGA. Ja jūsu durvis ir lētas vienreizējās dēļi, tas var būt iemesls bažām. Kas ir veidot savu dēļi ir kāda veida DFM vadlīniju dokuments, kas būtu jāatbild uz šo jautājumu.

Hi, Ir vairāki apsvērumi determing nepieciešamo komponentu atstarpes. A. Pārstrādāt B. Procesu apsvērumi (piemēram, ēnas) C. Pārbaudes D. Izvietojuma iekārtas (Pick N vieta) .. Labāk pārbaudīt ar jūsu komponentu montētājam, viņš varētu būt dažas DFM vadlīnijas, lai palīdzētu jums, par šajā sakarā .. Parasti SMD komponentu, 10 mil attālums ir pietiekams komponentus kontūras izklāstīt tās atkal ir atkarīga no pick n vietā aparatūras funkcionālās spējas. Pārbaudiet šo saiti lēmuma, var tas palīdzēs jums zināmā mērā .. http://www.sanmina-sci.com/Solutions/pdfs/pcbres/PCB% 20DFM% 20Guide.pdf Ar cieņu, Ramesh

Sanmina-SCI arī citu dokumentu bez tā, kas Rame ievietojis sauc DFX pamatnostādnes (vai kaut kas tamlīdzīgs), kas ir patiešām jauku diagrammu, kas dod to ieteicamo attālumu, kas katru detaļas tipa. Diemžēl, es nevaru atrast saiti uz šo dokumentu savā tīmekļa vietnē: (

Trace router ir taisnība, es biju infact mēģina manu roku uz šo pantu, bet tad velti, kas bija viens no labākajiem rakstu atstarpi jūs runājat par .. IPC specifikācijas detaļas attālums būs arī ļoti noderīga. Regards, Ramesh

Vienīgais veids, kā jūs varat iegūt DFX dokuments Sanmina-SCI ir pārāk jābūt klients to montāžas pakalpojumi. Tas ir ļoti labs dokuments, iespējams, ir viens no labāk tiem, ko esmu redzējis

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back