[Atrisināta] PICkit2 problēmu

K

Kaleborg

Guest
Sveiki, Izskatās, ka man ir problēma ar PICkit2 programmētājs. Kad es mēģināju izmantot to šodien es nevarēju.
Initializing PICkit 2 versija 0.0.3.30 Atrasts PICkit 2 - operētājsistēmas versija 118.90.90 PK2Error0008: Lasīt mazspēja (. GetLastError = pārklājās I / O operācijas ir progress)
Šis tas, ko MPLAB saka man, kad es savienot to PC un aizņemts rezultātā par PICkit turpina mirgot. Es biju, izmantojot to 2 dienas atpakaļ, un viss bija labi. Lieta, i did šodien, pirms lietojat PICkit2 bija uzstādot tollchain un programmētājs vadītājiem RENESAS mikrokontrolleru. Tātad, man ir aizdomas, ka tā varētu būt kaut ko darīt ar to, bet ja godīgi es neesmu pārliecināts, ko es varu darīt tagad. Any help būtu appreciated. Regards, Krzysztof EDIT: Es skatos uz to brīdi un un par programmētājs kristāla nav oscilēt. Šķiet, ka par PICkit firmware ir bojāts. Vai tas ir iespējams?

Sveiki, Nu vienkārši sāku PK2 ar MPLAB un man tas ir normāli ziņojumu Initializing PICkit 2 versija 0.0.3.63 Atrasts PICkit 2 - operētājsistēmas versija 2.32.0 Nezinu, kādas ir jūsu versija 118.90.90 ir? Vai esat mēģinājuši darboties Pickit2 Programmētājs v2.61 patstāvīgs programmu, lai redzētu, vai aparatūra strādā ar šo ok. Vai slēgt MPLAB leju, kamēr jūs izmēģināt, lai izvairītos no jebkādas turpmākas konfliktiem. Ja tas nedarbojas, tad goto Microchip forumu un redzēt FAQ PK2 pašā augšā šo lapu. Ja jūs nevarat iegūt lietas notiek, tad pēc jūsu problēma pastāv kā labi. http://www.microchip.com/forums/tt.aspx?forumid=15

Sveiki, es šķiet, ka es sakārtoti it out. Ko es darīju bija: Es devos uz Programmer Tab MPLAB un es noklikšķinājis Download OS, ko es domāju, pārlādēšanas firmware PICkit2. Tagad viss, šķiet, ir OK. Paldies par palīdzību

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back