atrisināt vienādojumu

F

fatma1000

Guest
Man ir ļoti liels vienādojumu i vēlaties, lai atrisinātu to Matlab vai jebkādu citu metodi, lūdzu, palīdziet Man vajag no tā w1, w2, b1 un b2 1 ir visi parametri, un ir četri pāri B2 un w uz

hi mēģiniet veikt matrica, b, w un d mainīgie un pauze jūsu vienādojumu fundamentālo matricu vienādojumu.

Man vajag, lai atrisinātu to numerecal man līkni veido šo vienādojumu, tā var būt, piemēram līkne uzstādīšanai i nepieciešams, lai palīdzētu man, kā es varu atrisināt numerecal

Man nepieciešama palīdzība, lai izprastu līkne montāžu un plānot to c + + tāpēc man ir nepieciešams, piemēram, kodu, lai līkne uzstādīšana c + +

jūs varat man palīdzēt ar MatLab līknes montāžas, ja jums ir vienkāršs piemērs attiecībā uz

man ir vienādojums whin i differntiat tas i got Iepriekšējo vienādojumu, un man ir līkne šīs Iepriekšējo vienādojumu un man ir nepieciešams sešiem parametriem no visām Šīs preces informations i ir 1) punktu 2 vienādojumu) līknes šo vienādojumu starp B2 un wi nepieciešams w1, b1 , d1, W2, b2 un d2 jūs varat man palīdzēt? uz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back