atrisināt vienādojumu ar Matlab

S

sasaberali

Guest
hi, kā es varu atrisināt šādu vienādojumu, izmantojot MatLab? rakstiet komandas. logα-Γ (α) / Γ (α) = β, kurā α ir mainīgs, β ir zināms (varat izmantot numuru vietā) parametru un Γ ir gamma funkcija un Γ "ir tā atvasinājumam. Paldies

Vai jūs zināt, kā atrast atvasinājums gamma funkcija? ja jūs - definēt funkciju, piemēram, tas y = @ (a) log10 (a) - (gamma atvasinājums (a) / gamma (a)??) - beta paziņojums, ka beta ir otrā pusē vienādojumu. līdz ar to jums ir atrisināt nulles tagad. gabals funkciju, izmantojot: fplot (y, [minrange, maxrange]) tas ļaus jums, lai atrisinātu to grafiski. analītiski, izmantojiet: fzero (y, iespējams nulle), tas soļus pieņemam, ka jūs zināt, kā atrast atvasinājums gamma funkciju.

paldies par jūsu palīdzību, es varu atrast atvasinājums gamma funkcijas, bet tā labāk uzdot savu jautājumu savādāk: Es vēlos izmantot atrisināt komandu, lai atrastu atbildi, vai ir kāds veids, kā lietot diff komandu tieši, piemēram, kārtējās šādi: atrisināt ('log (alfa)-diff ("gamma (alfa)") = 0,5 ") (es zinu, šī komanda nav pareiza, man ir nepieciešams, sth, piemēram, tas, kas ir pieņemams Matlab!)

var jebkura MatLab guru HEP mani salīdzināt izvietošanas algoritmi tīkliem?

Vai jūs vēlaties simbolisku risinājums vai skaitliskās risinājumu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back