Atribūtu saraksts - Primetime

E

ee1

Guest
Hi, ikviens zina, kā es varu saņemt pilnu atribūtu sarakstu un katra atribūta aprakstu Primetime? [I ir mēģinājuši "cilvēks atribūtus" - tā strādā uz līdzstrāvas un ICC bet ne pt ...] Regards,

jā, bet tas dari lai kādai descr ן ption katram attribue ...

cik es zinu, šī komanda dod atribūta vērtību ... Es vēlos saņemt sarakstu ar atribūtu aprakstu ... vispārējās ...

Hi, Atvainojiet izskatās, ka es neesmu skaidrs attiecībā uz jūsu jautājumu .. Vai jūs vēlaties zināt sīkāk par atribūtu līdzekļiem, ja pēc ir atribūtus savu dizainu .. tad jums ir jāzina, ko nozīmē (paskaidrojums) no šiem atribūtiem? platība attr_s ba_capacitance_max ba_capacitance_min ba_resistance_max ba_resistance_min base_name full_name net_resistance_max net_resistance_min object_class pin_capacitance_max pin_capacitance_min total_capacitance_max total_capacitance_min wire_capacitance_max wire_capacitance_min Let me know, ja es sapratu skaidri vai nav.

jā, es gribu zināt aprakstu par katru atribūtu, piemēram: Platība - float - platība šūnas. Ja šūna ir hierarhiska, tas ietver neto platība. Šī informācija ir atrodama solvnet ar nosaukumu "objekta atribūtiem", bet es vēlos saņemt to caur primetime korpusa ... ceru, ka tas ir skaidrs tagad ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back