atrast PhD nostāju

S

sgr

Guest
hi everyone, es esmu absolvents students (saziņas sistēmas) un es vēlos turpināt savu studēt doktorantūrā, kas sākas 2007. Es gribu zināt, ja ir tīmekļa vietne, kas pārstāv visas atvērtās PhD pozīcijas. tas aizņem daudz laika, lai pārbaudītu visas universitātes pa vienam. I really appreciate kāda ideja, kas var palīdzēt man. paldies,

Helo SGR. PhD nostāja atšķiras no valsts uz countri .. lielākā daļa Eiropas valstis ir jāņem Dec r janvāris šim u got pieteikties Prove r var būt uni .. Es neesmu pārliecināts, ja ir ny vietas, kuras stāsta u apm PHS atvērtās pozīcijas Suresh

Hi SGR, Nice, lai lasītu jūsu pieprasījumu .... Bet jūs zināt ... esat izlaidis vienu svarīgu faktu, .. .. Ja jūs vēlaties, lai jūsu PhD Yar. Indijā ..... Austrālijā .... vai Vācijā .... .. Ok .... Es pieņemu, tas ir INDIA ... jo Mana valsts Indijā ir tik labi, sniedz vienu no labākajiem disertācijas pasaulē. Nu .... Jums ir 2 iespējas .... Variants 1: Sagatavo labi un uzrakstīt eksāmenu sauc GATE jo objekts disciplīna .... un pēc tam ... . ... arī sekojiet šai saitei, jūs zināt vēl vairāk ceļu. http://www.iitk.ac.in/gate/ variants 2: sagatavot labi un uzrakstīt eksāmenu sauc NET objekts disciplīna .... un pēc tam ... . ... arī sekojiet šai saitei, jūs zināt vēl vairāk ceļu. www.ugc.ac.in / iekšā / net.html Tātad .... Tagad tās jūsu kārta .... izvēlieties kādu no iespējām ... un noteikti strādāt .. .. Veiksme ir vienmēr tur ar vienu, kurš ir gatavs smagi strādāt. .. Visu labāko MAN .. ... Jā ... nerakstot iepriekš eksāmeniem arī jūs varat darīt PhD in INDIA ... bet .... ar zema profila iestādē ... un vairāk nekā jūs garām stipendija

Hi, paldies par priekšlikumiem. Jebkura ideja par studijām doktora grādu ASV, Francijā, Zviedrijā, Šveicē, Nīderlandē, Norvēģijā, Lielbritānijā, Somijā un Austrālijā? Vai kāds, lai šajās valstīs saskaņā ar darba samaksas lieluma vai subsīdiju, ka viņi maksā, lai doktorantūras students? Ir universitāšu ap šīm valstīm daudz. kā es varu efektīvi meklēt PhD nostāju sakaru sistēmu? Izmantojot jebkuru interneta vietni, kas paziņo, pieejamas PhD pozīcijas? paldies, SGR,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back