Atrast lielumu procesoru

C

ckshivaram

Guest
Kā mēs apliecinām izmērs procesoru.

Tas atmiņas lielums / procesora ātrums / adrese autobusu / datu autobuss / citas perifērijas lielumu vai citus parametrus?Tikai domāju.

Post Jūsu atbildes ........tikai vēlos zināt, cik zinu pareizo atbildi

Es pamanīju, ka jūs grafika ļoti neskaidrs jautājums.Nav kļuvis skaidrāks anyway jūsu papildu komentārus uz manu viedokli.

shall mean in this respect.

Jo es neredzu to, ko apstiprināt
ir šajā sakarā.
Quote:

tikai vēlos zināt, cik zinu pareizo atbildi

Hi FVM;
Es cieši sekot jūsu atbildi un I really appreciate kvalitāti atbildes jūs piešķirat nevis doties apkārt koki, kā es redzu daudzos amatos.Man bija tikai gaida jūsu atbilde uz manu pavedienu.
Kad es izmantot vārdu "apstiprināt", es biju domājusi, ka tad, kad mēs sakām kontrolieris / procesors ir 8 bitu vai 16 bitu utt, uz kāda pamata mēs izlemt, pirms dodot tai nosaukumu, 8, 16, 32 bitu.

Es esmu skaidri.I ievietojis to kā es atklāju, ka liels MNC, kur es strādāju cilvēki ar tik daudzu gadu pieredzi nezinu to.Tāpēc es tikai gribēju zināt, ko dažādās atbildēs man par šo.Es gribēju aptauju, bet es dont zina, kā nosūtīt jautājumu par aptauju.
Piedodiet.

ir tik daudz pārstrādātāji, kas ir iekšējo datu autobusu, kā arī ārējo datu autobusu, kas ir dažāda lieluma.Tā DATU autobusu nevar viens, kas nolemj pārstrādātājs lielumu.

Labi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back