atpakaļskaitīšanas taimeris akumulatora lādētāja IC chip dizains

F

fissss

Guest
lūdzu kāds var man palīdzēt ar kādu rakstu vai saite vai informāciju par iecirkņa dizainu atpakaļskaitīšanas taimera akumulatora lādētāja IC chip

Dārgais Snake (saskaņā ar jūsu vārdu!!) Čau Ko tu ar to domā skaidri? Vai jūs vēlaties iemācīties dizaina metodi leju skaitītāju? Best Wishes zeltkaļu

jā, es vēlos jebkādu noderīgu informāciju vai jebkādu papīru vērsta uz shēmas dizainu atpakaļskaitīšanas taimera IC mikroshēmas

Atkal Čau Vai jūs zināt par principiem skaitītāju? ja nē, es varu ieteikt jums dažas grāmatas. ja jā, es varu ieteikt jums dažas grāmatas, kas ir par digitālo IC dizains. Tātad, jā vai nē? Godbijīgi Goldsmith

par principiem skaitītāju man nav daudz informācijas, tāpēc, lūdzu, ieteikt man kādu grāmatu un izdara visus secinājumus attiecībā digitālo IC dizains grāmatas ir OK paldies par jūsu palīdzību

Šie ir daži slavens un neticami grāmatu šajā jomā: 1 - Morris Mano-Digital Logic Design 2-Datorsistēmu arhitektūra ko Morris mano 3-datora loģika dizains: Morris mano 4 - Datortehnika ko Morris mano 5-Logic un dators ar Morris Mano 6 - Digital Logic Circuit analīze un projektēšana, ko Erwin Nagel Good luck Goldsmith

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back