atpakaļ radiaiton samazināšanu

L

lkminz

Guest
Hi there,
i am darot projekta, kurā man ir nepieciešams, lai samazinātu atpakaļ starojuma Jebkuras antenas.
Mērķis ir panākt F / B līdz pat 40 dB.

Es gribu zināt, ko faktors sekmē atpakaļ starojuma ..
virsmas viļņu difrakcijas ir viens un ir metodes, kā PBG apspiest, bet joprojām iegūst F / B nav labāks par 25 dB.

es nāca zināt, ka citi faktori varētu būt vieta viļņu difrakcijas ..jebkuru ideju, kā apspiest šo labāku F / B?

un, lūdzu, man pateikt, ja ir vairāk veicinātājs, ka man ir jārūpējas par labāku F / B attiecību.Es gribētu zināt cēloni un radiācijas ieguldītājs muguras.
un, ja iespējams, tehniku, lai samazinātu to iemaksasattiecībā
lkminz

Es nedomāju, ka jūs saņemsiet nozīmīgas atbildes neatsaucoties uz konkrētu antenas tipa.

Pēc manām vispārējs uzskats, elementāro antenas nav būtiski F / B attiecību.Antenas ar augstu directivity projektē virsū antenas elementiem.Tātad "back starojums" ir būtībā diskusija par nepilnības šajā projektēšanas procesu.

ja antena veids ir vajadzīgs ....Tad es gribētu precizēt, ka antena tipa es esmu meklē dizains ar F / B attiecība ir mazāk nekā 40 ir microstrip plāksteris antena vai apdrukātu dipola antenu.

piemērot kādas konkrētas metodes vai saprast funkcija kādas konkrētas metodes es vispirms gribētu, lai saprastu cēloni muguras starojuma ..
kā minēts iepriekšējos post ...virsma viļņu un brīva telpa vilnis ir viens no iemaksu, kas aizmugurē starojums ..No šo pavedienu es gribētu uzzināt par vairāk šādu ieguldījumu un tehnika apspiest tos

Hello lkminz!

Es domāju, ka back-starojums ir kaut kas jūs varētu novērot, ja, piemēram, ir ne metāls un pārdomāta lapā.
Ja Monopole ir jāpiemēro bezgalīgu iezemēto plati-to, kam vajadzētu F / B skaitlis?
un kas tas ir attiecība, salīdzinot ar dipola?(Bez atstarojošā metāla ekrāns).
Mēģināt iegūt augstāko fronti Atpakaļ attiecība, izmantojot un izmeklējot šo jautājumu jebkura tipa antenas (rezonanse, izstarojošie, skrejošo viļņu antenu, un utt.).

IH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back