Atmiņas un pavairotāji matricas

S

salma ali bakr

Guest
Hi all, Ja es gribu būt atmiņām vai multiplikatoru manā FPGA dizains ... ir "kodols ģenerators" vienīgais veids, kā pievienot to? paldies, Salma

Jūs varat mēģināt veidnes valodā ise. tas ir ļoti viegli izmantot.

Laba FPGA sintezatoriem atbalstu ABL * reizināt operators, un tie ļauj noteikt RAM ABL kā masīva reģistru. Jums var būt nepieciešams rakstīt savu HDL kādā īpašā veidā, tāpēc skatiet lietotāja rokasgrāmatā padomu. Piemēram, ja jūs izmantojat Xilinx ISE, tad uz jūsu XST lietotāja rokasgrāmata nodaļā "HDL kodēšanas paņēmienus."

Es piekrītu ar ECHO, kā, piemēram, lai pievienotu pats attiecas uz RAM. Ja u've rakstiskas ur ABL kā par kodēšanu vadlīnijās synth. līdzekli varētu viegli secināt, iegulto RAM bloks FPGA. Drīzāk, synth instrumenti ir diezgan nobriedis tagad tik tie secināt RAM / multiplikatoriem diezgan viegli, ja vien u've rakstīts ABL in veidā, kas instruments pārdevējs ir lūgušas nedarīt .. arī u var viegli instantiate šiem elementiem no sintēzes bibliotēkas (ja izmanto Xilinx / XST, skatiet lib.pdf par uzsākšanas templet)

thanks guys, tāpēc tas ir vai nu tieši tiesības "synthesizable" HDL kodu, ne instantiating on-chip atmiņas (tieši vai ar Core Generator) vai off-chip atmiņas (kas ir visai atšķirīgs stāsts, protams):)

Jā, tas ir pareizs. Un kā pareizi mmoctar iepriekš, ja Jūs lietojat Xilinx ISE varat izmantot Valoda tempļi (es domāju, ka zem izvēlnes Rediģēt) ir u'll iegūt to, kas ir pareizais kods infering Bram un dažādām Xilinx ierīces reizinātājs. (Lai gan ISE nav vajadzīga nekāda īpaša attieksme pavairošanai, * operators nav secināt reizinātājs, ja pieejams.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back