Atmiņas sadalīt un waveplay C + +

R

r2d2droids

Guest
Kā es varu piešķirt atmiņu piepilda to 8 baiti datas formu usb ierīces un spēlēt šo buferi par C + +. jebkura kodu? Kā es varu izdarīt. lūdzu, palīdziet ...

Vai tas, ko jūs jautā? 1. Piešķirt 8 baiti 2 atmiņas. Saņemiet 8 baiti no USB porta / ierīces 3. Slodzes 8 baiti uz piešķirto atmiņā 4. Play 8 baiti kā vilnis failu 5. Darīt visu C + + Ja jā, ko darīt 8 baiti pārstāv? Vilnis fails ir noteiktā formātā un jums būs veidot pilnu vilnis failu. 8 baiti gatavojas izklausīties "tic", ja tā. Varbūt kādu sīkāku info, varētu palīdzēt

thx par atbildi, tas ir līdzīgs šim; 1.allocate 1024 baiti atmiņas 2.read 128 reizes usb ierīci un saņemt 8 baiti no tā katru reizi 3.load datas vērā piešķirto atmiņā 4.play 1024 bytes ierakstītos datus, piemēram, viļņu failu 5. un darīt to C + +: D es cenšos izdarīt usb audio straumēšanas. i wrote daudz kodu, bet nekas. manā projektā. PIC uC izpaužas analog audio signālu un pārvērš to ciparu datus. nosūta to FT232 USB-Serial pārveidotāju ar USART. un tad pārveidotājs nosūta to uz PC. līdz šim tā ok. bet tad es couldnt darīt, jo tādus pašus rezultātus. lūdzu palīdzēt.

Ko jūs saprotat "nekas" nenotiek. Jūs varat izsekot programmu vai izmantot atkļūdošanas lai noteiktu, vai datus, kas jūs sūtīt skaņas karte ir patiešām mainās? Vai jūs pārbaudāt Audio Control Panel? Ja jums nav izejas daļa maisītāja setup pareizi, jūs dzirdēt kaut ko !!!!!!!!! Veiciet dubultklikšķi uz skaļruņa ikonas uz jūsu uzdevumjoslas. Tad Opcijas: Properties. Pārbaudiet atskaņošanas pogu. Pēc tam uz Labi. Tagad ir noteikts apjoms slīdņus maģistra Apjoms un Wave max un nav izslēgts. Varbūt tas palīdzēs.

katra lieta ir ok. bet es couldnt rakstīt programmu ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back