Atmel 8051 palīdzība

M

Mohamed Saleh

Guest
hi visiem
I lejupielādēt "AT89C2051. Hex" faila

būs tas iet pareizi, ja es sadedzināt to AT89s52

viņi abi ir 8051 ģimenes

lūdzu palīdziet man

un ja man vajadzētu mainīt programmu, ko man vajadzētu mainīt

Galvenā atšķirība starp 52 un 2051, ir to fizisko izmēri: 52 40 pinner, 2051 ir 20-pinner ..
Tulkojot no 51/52 līdz 2051 nevajadzētu būt grūti ar nosacījumu, ka abiem ir vienādas aparatūras ..
Mēģiniet izmantot disassembler pārvērst HEX failu ASM tad analize kodu un veikt nepieciešamās izmaiņas, ti, piešķirt pins izmanto 52 versijā tiem pieejama 2051 aparatūras ..

Sveicieni,
IanP

2051 ir 20 pin mikrokontrolleru un 8052 ir 40 pin kontrolieris.nav daudz atšķirību plānošanas te pamata differencewic ave, apmeklējiet aparatūru.ja ur hardwareis pareizi desmit pašu pogram izmanto at89c2051is darbu 8052.u var pārbaudīt un plz mēģināt.

Pamatā to, kas jums jādara, ir:

1.izjaukt kodu ASM formātā.

2.Izmantot šīs tiesības ietver failu 89S52 un atkārtoti montēt bez kļūdām.

3.2051 nebūs izmantojot jebkuru tapas, kas nav uz 89S52.

kāpēc ne post hex failu, kāds var palīdzēt jums out.2051 ir mazs tāpēc nevar būt, ka daudz koda izjaukt.Ja jūs post kodu, pārliecinieties, ka Jums sniegt sīku paskaidrojumu par to, ko tā dara, tā var ietaupīt kādu daudz laika.

u ir rakstīt ur IO Port ar nosaukumiem, izmantojot define direktīva, pēc tam veiciet IO kartēšanu visiem ostas saskaņā ar jūsu aparatūru

Šeit ir hex failuPievienots pēc 3 minūtēm:http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.hexun shematisks

http://www.rotgradpsi.de/mc/etc/rc5decoder.gif

paldies

Quote:un ja man vajadzētu mainīt programmu, ko man vajadzētu mainīt

paldies ctownsend

i am Mohamed Saleh

lūdzu, palīdziet man, ja u var

i dont zināt, vai tas ir uzrakstīts c AR montāža

Jūs varat izjaukt to un iedodiet man pirmkods

jūs teicāt, ka jums ir apskatīt šī avota kodu, kas nozīmē, ka jūs jau izjauktā tā

lūdzu sūtiet avota kodu, lai man

pasts: eng.saleh (at) msn.com

paldies

lūdzu, palīdziet man, ja u var

i dont zināt, vai tas ir uzrakstīts c AR montāža

Jūs varat izjaukt to un iedodiet man pirmkods

jūs teicāt, ka jums ir apskatīt šī avota kodu, kas nozīmē, ka jūs jau izjauktā tā

lūdzu sūtiet avota kodu, lai man

pasts: zohery_hassan (at) yahoo.com

wel kungs Saleh varat izmantot izmantot jūsu hex failu, rakstīts 2051, uz 89c / s 51 vai vairāk,
bet paturēt u aprunāt darīt šo praksi otrādi

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back