ATMEGA48-20PU tests programfor 13 km protektors dzirnavas Modelis TRC5001 (2B)

J

jack2040

Guest
man ir miris sporta protektora mill vienību Man ir aizdomas, ic ATMEGA48-20PU ir kļūdains vai ir atkārtoti programed piegādi ir ok kristāls 20MHZ ir ok es esmu jauns ar šo ir viena uzlīme sayimg Modelis numuru TRC5001 (2b)-DOACO (B46V / 42V) par vienību. IC ir uzlīme 48-N15 DOACO-000886FDI-13km, ja es noņemtu uzlīmi ir ATMEGA48-20PU 28 pin ic. Man ir ļoti maz zināšanu par to. Jūs varat man palīdzēt salabot.

Jūs nevarat darīt daudz lietas, ar mikroshēmu, jo jums ir nepieciešama programma, lai aizstātu mikroshēmu pieņemot, ka tas ir problēma, un jūs, iespējams, nevar izlasīt no cita mikroshēmā vai nu tāpēc, ka skaidas parasti bloķēta. Jūs varat tikai pārbaudīt enerģijas piegādi mikroshēmas, varbūt kristāla (ja tas izmanto ārējo vienu) un jebkuru perifēro pieslēgts ir, ka var sniegt nepareizu info (kāda sensora saistīts ar to). Alex

Thankyou SIR bet vai jūs zināt kādu citu tamlīdzīgu programmu, var likt tai darboties. Vai ir kāds veids, lai atbloķētu darba čipu, kopēt backup

Programma ir paredzēta konkrētu modeli, es nedomāju, ka jums būs iespēja atrast vai izmantot jebkuru vispārīgu programmu, lai jūsu mašīna. Un jūs nevarat atbloķēt mikroshēma nu, to var izdarīt tikai ar dārgām mašīnām, kuras var atvērt faktisko mikroshēmas ierīci un darīt kādu aparatūras izmaiņas. Es nezinu, ja jums ir atbloķēt čipu, bet es šaubos to. Es domāju, ka mikroshēma vada daži no barošanas bloka veidu vadīt dzinējus, šī daļa vai motori ir iespējams jutīgāks nekā MCU, jūs pārbaudīt pārējā ķēde? Alex

Kā zināt aizsargātas IC frimware ir ok ar programmētāju

Es domāju, ka jums ir iespēja audzināt iekšējos drošinātājus, lai pārbaudītu, ja lockbits ir noteikts vai nav. Ir divu veidu programmētāju, kārtas tiem un paralēli. Sērijas saskarni var atslēgt ar drošinātāju un tad tikai paralēli programmētājs var sazināties ar mikroshēmu, es nezinu, vai seriālais interfeiss ir aizliegts jūsu mikroshēmā. Vienkāršs sērijas programmētājs ir [url = http://electronics-diy.com/avr_programmer.php] AVR Programmer [/url] un paralēli programmētājs [url = http://www.lancos.com/prog.html] PonyProg - Sērijas ierīce programmētājs [/url] Alekss

Ja sistēma ir pakļauta augstas EMI vai augstiem volatges, vai jūsu PCB nekādas dedzināšanas zīmju vai jebkādu componenets ir blasted off, 99% firmware mikroshēmas nekad neizdodas. Var būt daži citi HW defektu uz PCB. Mēģiniet atklāt to pirms jūs vaino frimware.

nav apdegums zīme ir uz PCB un piegāde ir ok, jo tas netiek lietots vairākus mēnešus. tur ir divi 20MHz kristāla PC817 Optiski isloators planšetu kontrolei ok es centīšos iegūt priekšstatu par kuģa žēl tās nav tik skaidri

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back