atmega168 nedarbojas

P

prabh

Guest
Hi, i ir atmega168 un programmēt to, izmantojot avr programmētājs circuit [url = http://benryves.com/bin/avr_tutorial/avr_tutorial.htm] Darba sākšana ar AVR attīstību [/url], un es ieprogrammēts, tad tas 3-4 reizes bet pēc tam es spētu programmēt MCU, bet tas nesaņēma nekādu izeju pb0 i programmētu noveda flasher šī problēma palielinājās un un es beidzās ar unprogrammable MCU tagad poniju prog aprunāt neatrod manu MCU. i bija goind naudas sodu līdz programmētu kodu šajā lapā [url = http://extremeelectronics.co.in/avr-tutorials/avr-timers-an-introduction/] AVR Timers - Ievads. | EXtreme Electronics [/url] paldies jau iepriekš un atvainojos par savu angļu prabh

Visbiežāk kļūda ir noteikt pulksteni avots drošinātāju nepareizs uzstādījums (ārējo pulksteni), tādā gadījumā jums ir nepieciešama ārējā clcok mainīt drošinātāji vēlreiz. Ja jums ir cits AVR varat izmantot ieslēdzot pin kā pulksteni bloķēta AVR. Varbūt jums ir invalīdi reset, tādā gadījumā jums būs nepieciešams paralēli programmētājs. Vai jūs atceraties drošinātāja stāvokli, jūs tos mainīt? Alex

yep es domāju, ka i messed ar ckdiv8, bet es neesmu pārliecināts, ja es messed pirms vai pēc kurām es saskāros, ka problēma

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 16 : 18 ---------- Previous post bija 16:17 ----------</span></span>
un i dont ir kādas citas avr

CLKDIV8 nevar novērst MCU no plānošanas, jums jānomaina RSTDISBL vai CKSEL drošinātāji. Jebkura kvadrātveida viļņu ģenerators veida varētu darīt, pieņemot, ka jums ir iespējota ārējo pulksteni, ja no otras puses, jums ir atspējota RESET pin, tad jūs varat darīt tikai to ar paralēli programmētājs. Alex

Tas ir labāk izmantot programmatūru, kas nav poniju prog. My self bija dažas problēmas ar to sākumā.

var apmēram vienu man pateikt, ko programmatūras lietošanu un kā es varu atbloķēt manu MCU (varbūt apmācība). man nav paralēlais ports uz mana jaunā pc, bet es darīšu to uz mani draugi pc.

Ir paralēli programmētājs beigās šo lapu [url = http://elm-chan.org/works/avrx/report_e.html] ELM - AVR programmētājs [/url] Ir arī ierīces, kas var darīt automātiski, piemēram, [url = http://diy.elektroda.eu/atmega-fusebit-doctor-hvpp/?lang=en] ATMEGA HVPP fusebit ārsts - napraw fusebity, noteikt fusebits>> Manekinen DIY [/url] Alex

Vai man ir konstrukcija, fusebit thingy, ja nav, kā var izdarīt vienu par savu. Paralēlo portu, programmētājs, I dont ir paralēlais ports (i nepieciešams seriālo portu programmētājs).

Iepriekšējā amatā jūs teicāt, ka jums nav paralēlas post, bet jums būs jāiet uz savu draugu, kāpēc paralēlo portu problēma tagad? Es neesmu redzējis, paralēli programmētājs, izmantojot seriālo portu. Tad tikai citi circuit esmu redzējis, ir mega8 resenting mega8, bet man nav ideju, ja tas darbosies ar mega168. Vai tu atceries, ko drošinātājus esat mainījis? Tas jums nav mainīt RSTDISBL tad jums nav nepieciešams paralēli programmētājs, ja jūs tikko mainīts CKSEL drošinātāji tad ārējā clcok ir viss, kas jums nepieciešams. Vai jums cenšas samazināt ātrumu jūsu programmētājs (pieņemot, ka tas ir iespējams), varbūt jums ir samazināts MCU pulksteni un jums nepieciešams, lai samazinātu ISP arī tāpēc, ka tā ir atzīta

Es varu izmantot savu draugu pc, lai atslēgtu stuff. Pastāsti man, kā padarīt šo fusebit ārstu. Un, ko es varu pateikt jums, ka, kad es savienot 20MHz oscilators starp xtal tapas un es noņemt gnd no pin8 un savienot izraisījis nekādas pin (bet pagājušajā kods es uzrakstīju uz MCU bija flash noveda pie pb0) tas sāks mirgot .

Pastāsti man, kā padarīt šo fusebit ārstu.
Ko tu domā, katram projektam ir shematisks jums vajadzētu darīt, es esam jums saites.
Un, ko es varu pateikt jums, ka, kad es savienot 20MHz oscilators starp xtal tapas un es noņemt gnd no pin8 un savienot izraisījis nekādas pin (bet pagājušajā kods I wrote par MCU bija flash noveda pie pb0) tas sāks mirgot.
Tu gribi teikt, ka jūsu kods ir precīzi izpildīt, ja tā tad tas nav reset vai pulksteni problēma, bet man nav ne jausmas, kas ir nepareizi

Ko es domāju ir, es varu iesniegt vienu man vai tas ir pārdošanai. i programmēt mans kods mirgot, noveda pie PORTB pin 1 un uz visiem tapas tās mirgo un tas ir tikai mirgo, kad es noņemt zemes no 8 pin.

Visiem projektiem, esmu ievietojis ir DIY, paralēli programmētājs ir tikai ķēdes un vajadzības programmētājs programmatūru, kamēr fusebit ārsts ir patstāvīgs ierīce ar firmware, bet viss ir iekļauts download.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back