A
andrew257
Guest
Hi All,
Es esmu ar tie izskatās grūtības saprast kāpēc manas zemes gabalu ar Matlab meklējat ceļā.
Piemēram, i am uzzīmējot 3 sine viļņiem ar 3 dažādām frekvences un amplitūdas.
Es tad paraugu ņemšanas 3 viļņiem konkrētā frekvencē un noteiktu skaitu paraugus.
Es tad zemes gabala, 3 viļņiem vs paraugu skaits.Tas darbojas lieliski, un viss ir redzams un skaidrs.
Tomēr, kad es nāk līdz zemes gabala 3 viļņiem vs laiku, nevis izlases viļņi kļūst izkropļota un trīsstūra tamlīdzīgi.Vai pastāv šis iemesls?i pieņemts, ja parauga un laiks bija identiskas vienā brīdī (ti, pēc 200 paraugi, tas līdzinās 1 sekundi, tādējādi parādot platība pēc 200 paraugiem vai 1 sekundi izskatītos tieši tā pati??
am i missing something here?
Paldies
Andy
kods i am, izmantojot tā ir šāda
fs = 1e3; f = [100; 200; 400] n = 0:1000;
= [1,2,3,];
s = sin (f / fs * n * 2 * pi);
gabals (n, i)
, vai laika i ietver
t = n / fs
gabals (t, i)
Es esmu ar tie izskatās grūtības saprast kāpēc manas zemes gabalu ar Matlab meklējat ceļā.
Piemēram, i am uzzīmējot 3 sine viļņiem ar 3 dažādām frekvences un amplitūdas.
Es tad paraugu ņemšanas 3 viļņiem konkrētā frekvencē un noteiktu skaitu paraugus.
Es tad zemes gabala, 3 viļņiem vs paraugu skaits.Tas darbojas lieliski, un viss ir redzams un skaidrs.
Tomēr, kad es nāk līdz zemes gabala 3 viļņiem vs laiku, nevis izlases viļņi kļūst izkropļota un trīsstūra tamlīdzīgi.Vai pastāv šis iemesls?i pieņemts, ja parauga un laiks bija identiskas vienā brīdī (ti, pēc 200 paraugi, tas līdzinās 1 sekundi, tādējādi parādot platība pēc 200 paraugiem vai 1 sekundi izskatītos tieši tā pati??
am i missing something here?
Paldies
Andy
kods i am, izmantojot tā ir šāda
fs = 1e3; f = [100; 200; 400] n = 0:1000;
= [1,2,3,];
s = sin (f / fs * n * 2 * pi);
gabals (n, i)
, vai laika i ietver
t = n / fs
gabals (t, i)