atliekot ar Matlab, kāpēc tā darīt?

A

andrew257

Guest
Hi All,

Es esmu ar tie izskatās grūtības saprast kāpēc manas zemes gabalu ar Matlab meklējat ceļā.

Piemēram, i am uzzīmējot 3 sine viļņiem ar 3 dažādām frekvences un amplitūdas.
Es tad paraugu ņemšanas 3 viļņiem konkrētā frekvencē un noteiktu skaitu paraugus.

Es tad zemes gabala, 3 viļņiem vs paraugu skaits.Tas darbojas lieliski, un viss ir redzams un skaidrs.

Tomēr, kad es nāk līdz zemes gabala 3 viļņiem vs laiku, nevis izlases viļņi kļūst izkropļota un trīsstūra tamlīdzīgi.Vai pastāv šis iemesls?i pieņemts, ja parauga un laiks bija identiskas vienā brīdī (ti, pēc 200 paraugi, tas līdzinās 1 sekundi, tādējādi parādot platība pēc 200 paraugiem vai 1 sekundi izskatītos tieši tā pati??

am i missing something here?

Paldies

Andy

kods i am, izmantojot tā ir šāda

fs = 1e3; f = [100; 200; 400] n = 0:1000;
= [1,2,3,];
s = sin (f / fs * n * 2 * pi);
gabals (n, i)

, vai laika i ietver
t = n / fs
gabals (t, i)

Sveiki

2 gabali ir jūsu kods izskatās vienādi neatkarīgi no X ass, jūs varat atrisināt jūsu problēmu palielināšanai vērtību Fs

ja jūs domājat, ka šī informācija ir noderīga, noklikšķiniet uz "palīdzēja mani" statistikas

Sāls

Hi Sal,

Paldies par atbildēm, jūs varat paskaidrot, kāpēc tās ir atšķirīgas, kad atzīmē againt x asi?

Tie ir gan pašā brīdī manā prātā, lai būtu jāizskatās tāpat?Jums ir pareizi, ja es palielināt Fs viļņi do izskatās vienādi, bet i dont saprast, kāpēc.

Paldies

Andy

Hi andrew,

Pirmajā gabals u zīmē "n" vs "s", kur "n" ir 0:1000 un par katru "n" un katru reizi
'N' => 's' ir u ir 1000 's ", vērtībām un 1000' n 'vērtības.

tāpēc šeit ur izmantojot lielāku paraugu.

Otrajā gadījumā u zīmē "t" vs "s", bet ur aprēķinātu s, izmantojot "n" un t mainās no 1e-3-1 tikai, ti, tikai divi paraugi pieejami ('s "attiecībā uz t = 0 un t = 1)

Šeit u ir 1000 "s" vērtības, bet tikai divi "t" vērtībām piemērotas 's ", ti 0 un 1.

Es domāju ur šaubas skaidrs, ko šajā laikā.

Ja ir kādas nepareizi pareizs mani.

Sveicieni,
Goud

HI atkal

Iemesls, kāpēc jūs varat redzēt sine viļņiem skaidri, kad pieaugums fs ir tādēļ, ka "Paraugu ņemšanas teorēmu", pēc tam jums ir nepieciešams tikai divreiz biežumu obligāts, bet, kad tu gabalu šī sine ar 2 punktiem uz viļņu, jūs paradis skatīt sine.unless jūs pieauguma paraugu skaitu impulsā, un ka ir tas, ko jūs darīt, ja pieauguma fs.

Ja jums ir grūti saprast, es ieteiktu izlasīt izlases teorēmu kas var būt daudz grāmatu, un vietu internetam.

Sāls

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back