atklāt mobilā telefona zvana signālu

B

baby_1

Guest
Sveiki, kā var atklāt mobilā telefona zvana signālu? shēma vai paskaidrojumu

Paldies dv_sa559 bet es nevēlos atklāt telefona zvana signālu es vēlos atklāt mobilo telefonu zvana signālu

Mobilais tālrunis zvana detektors http://www.redcircuits.com/Page47.htm
CellularDet.GIF

Ko uztvērēju jūs izmantojat, lai noteiktu gredzenu no sava mobilā telefona? ja jūs izmantojat uController, jūs vienkārši izmantot vienu tranzistors no svilpe vai Vibra mobilo tālruni

Ko uztvērēju jūs izmantojat, lai noteiktu gredzenu no sava mobilā telefona? ja jūs izmantojat uController, jūs vienkārši izmantot vienu tranzistors no svilpe vai Vibra mobilo telefonu
Lūdzu, jūs varat sniegt sīkāk par viens tranzistors no svilpe?

Es kādreiz veikti tālruņa interfeiss projektu, izmantojot CDMA vai GSM telefoniem, ko es parasti izmantojat Nokia, Kyocera, Ericsson, .. ja ienākošo svilpe izdots loģika zema izejas ar gredzenu apjoma prasībām jābūt maksimāli

Par to viņam atvērt tālruni un veikt savienojumu. Protams un tas ir viens no risinājumiem, kāpēc ne.

sveiki ir kāds pieeja, lai atrastu tikai zvana signālu detektors?

sveiki ir kāds pieeja, lai atrastu tikai zvana signālu detektors
Kā tu domā tikai zvana signālu detektors? Manā post # 4 ķēde būs atklāt zvana signālu. LED mirgo dažas sekundes pirms tālruņa starta zvana.

Par to viņam atvērt tālruni un veikt savienojumu. Protams un tas ir viens no risinājumiem, kāpēc ne
. Tas noteikti ir viens no veidiem, kā daudzos veidos, kas varētu palīdzēt viņam izskatīšanai un atbilstošu projektu, ka viņš izveidojis.

Tas noteikti ir viens no veidiem, kā daudzos veidos, kas varētu palīdzēt viņam izskatīšanai un atbilstošu projektu ka viņš radīja
Jā, es piekrītu..

Kā jūs zināt, datu nosūtīt dažās paciņās un šī ķēde atklāt enerģiju no šiem packets.while zvana un runā ar mobilo tālruni jums redzēt rezultātu no šīs ķēdes vienmēr blink.and neuztver tikai zvana signāls

Ja tālrunis ir gaidīšanas, nav zvans, kas var notikt? Pirmais gredzens tad aktivizētu zvanu. Tas ir vienkāršs shēma mēģināt to. Nosakot zvanu (zvana), stūres signāla ir atšķirīgs.

Nav viegli konstatēt zvana signāls GSM paziņojumā. Parādīts shēma var tikt uzskatīta par "RF aktivitātes" rādītājs. Tas liks kad tālrunis atzīst ienākošos zvanus, bet arī mājturība datu apmaiņai ar GSM bāzes stacijas, nosūtot / saņemot SMS un citas aktivitātes. Nav iespēju atklāt zvanus selektīvi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back