B
baby_1
Guest
Sveiki, kā var atklāt mobilā telefona zvana signālu? shēma vai paskaidrojumu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lūdzu, jūs varat sniegt sīkāk par viens tranzistors no svilpe?Ko uztvērēju jūs izmantojat, lai noteiktu gredzenu no sava mobilā telefona? ja jūs izmantojat uController, jūs vienkārši izmantot vienu tranzistors no svilpe vai Vibra mobilo telefonu
Es kādreiz veikti tālruņa interfeiss projektu, izmantojot CDMA vai GSM telefoniem, ko es parasti izmantojat Nokia, Kyocera, Ericsson, .. ja ienākošo svilpe izdots loģika zema izejas ar gredzenu apjoma prasībām jābūt maksimāli
Kā tu domā tikai zvana signālu detektors? Manā post # 4 ķēde būs atklāt zvana signālu. LED mirgo dažas sekundes pirms tālruņa starta zvana.sveiki ir kāds pieeja, lai atrastu tikai zvana signālu detektors
. Tas noteikti ir viens no veidiem, kā daudzos veidos, kas varētu palīdzēt viņam izskatīšanai un atbilstošu projektu, ka viņš izveidojis.Par to viņam atvērt tālruni un veikt savienojumu. Protams un tas ir viens no risinājumiem, kāpēc ne
Jā, es piekrītu..Tas noteikti ir viens no veidiem, kā daudzos veidos, kas varētu palīdzēt viņam izskatīšanai un atbilstošu projektu ka viņš radīja