Atklājot ON / OFF statusu slēdzi

2

2bengg

Guest
Hiya im vēlas ieviest kaut ko manā pēdējā gadā. Man vajag, lai varētu pārbaudīt statusu slēdzi. ti, ir ieslēgt vai izslēgt es sapratu, ka ir 2 veidi, kā to darīt, 1. pasākums spriegumu visā slēdzi (ja tas ir 230V AC, tad slēdzis ir ieslēgts) 2. pasākums ar pašreizējo pēc slēdža, ja ir pašreizējā plūst slēdzis ir aizvērts. Man vajag lai tas jādara, izmantojot mikro kontrolieris. Galvenā ideja ir [PIEVIENOJIET] 53773 [/PIEVIENOJIET] Kā es varu īstenot šo? Man vajag, lai uzstādītu to uz augšu, lai mikrokontrolleru var pārliecināties, ja ir sprieguma kritums slēdzi vai nē.

Es nedomāju, ka tā ir laba ideja ir tieša saikne starp tīkla strāvas avota, un jūsu mikro kuģa. Varētu būt drošības jautājums. Mērot pašreizējā ar pašreizējiem stingrajiem pasākumiem varētu būt viens veids, kā darīt, kā jums ir ierosināts. Jūs varētu veikt vienkāršu ar roku skavas likvidācijas spole ap strāvas kabeli.

jūs varētu likt relejs pāri slēdzi un noteiktu, vai kontaktpersona ir atvērts vai aizvērts. Izmantojiet Opto izolators vēl izolācijas?

Es nedomāju, ka tā ir laba ideja ir tieša saikne starp tīkla strāvas avota, un jūsu mikro kuģa. Varētu būt drošības jautājums. Mērot pašreizējā ar pašreizējiem stingrajiem pasākumiem varētu būt viens veids, kā darīt, kā jums ir ierosināts. Jūs varētu veikt vienkāršu ar roku skavas likvidācijas spole ap strāvas kabeli.
paldies par jūsu atbildi, hmm tādēļ, ja es to saprotu pareizi, jums ir jautā man setup spoli uz katru stiepļu individuāli, lai pārbaudītu, strāvu kas plūst caur to? viss setup ir paredzēts, lai iekļautu aptuveni 5-6 šādas savienojumus. tāpēc tā vairākus spoli liks visu ķēdi izskatās tiešām nobružāts SJO. vai jūs varētu varbūt ieteikt citu ceļu?
jūs varētu pudt relejs pāri pāriet atklāt, ja kontaktpersona ir atvērts vai aizvērts. Izmantojiet Opto izolators vēl izolācijas?
paldies par jūsu atbildi, labi ķēde ir jābūt izstrādātai tādā veidā, ka katrs slēdzis (būs apmēram 5-6 slēdžiem) būtu releja pāri anyways, lai ka pāreja var kontrolēt / apiet ar mikro kontrolieris. ņemot 2 releji par katru slēdzi padarītu projekta dārgāka un sarežģītāka. man būs izpētīt Opto izolatora un redzēt, kas pārādās

šeit ir mana lētāk ideju .... paralēli ar slēdzi safasēti vada un priekšā, kas izvirzīti LDR (izolēt pāris no apkārtējās vides gaismas, izmantojot jebkuru tumši lieta, kā melnā izolācijas lente) .. Tagad, kad slēdzis ir Open rezultātā tiks spīd ... n, kad slēdzis ir aizvērts dēļ iet off .... nav vienkārši .... ;-) Arī tad, ja jūsu slēdzis paliek atvērta ilgi tad ielieciet rezultātā ar rezistors virknē ar slēdzi ... Piezīme: ceru, ka u got to, ko es cenšos pateikt ... un ja u ne tikai man ... Es safasēti circuit pic, lai jūs ... ;-) Novēlu veiksmi!

paldies par jūsu atbildi, labi ķēde ir jābūt izstrādātai tādā veidā, ka katrs slēdzis (būs apmēram 5-6 slēdžiem) būtu releja pāri anyways, lai pārslēgtos var kontrolēt / apiet ar mikro kontrolieris.
, ja jums ir patiešām visā slēdzi anyway, lai ierīci var ieslēgt no mikrokontrolleru, kāpēc ne noņemt slēdzi, un ir slēdzi, kā palīglīdzekli, lai mikrokontrolleru - kad slēdzis ir par mikrokontrolleru aizveras releju. Ja relejs ir papildus kontakts jūs varat izmantot šo, lai pārbaudītu tā ir slēgta.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back