Atkārtota rāmji OFDM

A

Antonio_Magma

Guest
Q1: Tas ir, atsaucoties uz baltā TI dokumentu ar nosaukumu "Power Line Modem ar E-metru platformas", 2004 (I'm sorry es nevaru atrast saiti uz rakstu) vietā, kurā dokuments apraksta pakešu formāts OFDM rāmjiem. Tajā teikts, ka dati rāmji ir sadalīti blokos 3 kadri un katrai datu rāmis blokā ir identiska datus, bet nosūtīti dažādos frekvenci. Tas ir ierasta prakse, lai pārraidītu identiskus datus vairākas reizes OFDM vai vienkārši izvēlēties transmisijas metodes? Q2: preambulā un sinhronizācijas informāciju. Vai tas ir kāds bināro sekvenci darīs tik ilgi, kamēr saņēmējs zina, kas tas ir? vai pastāv īpaša bināro sekvenci tiem?

Vai šis ierasta prakse nosūtīt identiskus datus par vairākiem reizes OFDM vai tikai pārvades metožu izvēli?
ja tu runā apm preambulā .. jā tā izplatīta prakse nosūtīt to pašu simbolu atkārtoti pakešu noteikšanai, channle novērtēšana utt.
Q2: preambulā un sinhronizācijas informāciju. Vai tas ir kāds bināro sekvenci darīs tik ilgi, kamēr saņēmējs zina, kas tas ir? vai pastāv īpaša bināro sekvenci tiem?
nē, tā nav tikai izlases dati, .. tā rūpīgi izvēlas simulācijas, lai optimizētu SNR.

[Quote = whizkid], ja jūs runājat apm preambulā .. jā tā izplatīta prakse nosūtīt to pašu simbolu atkārtoti pakešu noteikšanai, channle novērtēšana utt. [/Quote] Es saprotu, preambulā tiek atkārtots, es domāju datu rāmjiem. Rakstā par katru pārraidi rāmi. Tas pats datu bloks tiek atkārtots 3 reizes, lai izveidotu vienotu datu rāmi un jānosūta pēc preambulā. Vai tas ir normāli, lai atkārtotu datu rāmjiem vai tas ir tikai izvēlēties metodi?
Q2: nē, tā nav tikai izlases dati, .. tā rūpīgi izvēlas simulācijas, lai optimizētu SNR.
Vai ir kāds dokumenti vai priekšmeti, kas ir informācija par šādu datu secība? Kanālu es esmu nosūtot ir elektrolīnijas kanālu.

hello [quote = eda_wiz]
Vai šis ierasta prakse nosūtīt identiskus datus par vairākiem reizes OFDM vai vienkārši izvēlēties pārraides metodes
ja tu runā apm preambulā ..? jā tā izplatīta prakse nosūtīt to pašu simbolu atkārtoti pakešu noteikšanai, channle novērtēšana utt.
Q2: preambulā un sinhronizācijas informāciju. Vai tas ir kāds bināro sekvenci darīs tik ilgi, kamēr saņēmējs zina, kas tas ir? vai pastāv īpaša bināro sekvenci tiem?
nē, tā nav tikai izlases dati, .. tā rūpīgi izvēlas simulācijas, lai optimizētu SNR. [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back