atjaunināt datus ārējo eeprom pie 89c51, izmantojot datoru

J

joet_x

Guest
Hi .. visi Cik skriptu VB / Delphi / C + +, ko var atjaunināt datus ārējo eeprom pie 89c51 caur seriālo portu? Paldies

rakstīt VB programmu, lai konfigurētu prasa seriālo portu pareizi un izsūtīt datus sērijveidā. Kad dati ir saņemti sērijveidā, to uzglabā reģistrā un push datus I2C autobusu, kas ir savienots ar ārēju EPROM. Jūsu darbs ir paveikts. Vai man atbildi uz savu jautājumu

paldies par jūsu informāciju, var u sniegt man izlases programmu, to darīt? i izmantot ATMEL 89c51 ar AT28C64B kā pararel eeprom paldies

AT24c64 nav paralēls EPROM. Tās sērijas EPROM un atbalsta I2C communcation. 100% pārliecināts. Bet kāpēc jūs sakāt tas ir paralēli. tas nedarbosies paralēli. Tā vietā, ka jūs varat mēģināt ar mazāka izmēra EPROM, piemēram 24c02 vai 24c04. Es tev došu programmas. sērijas programma jums ir nepieciešams attīstīt VB, tad neatkarīgi no datu jums seriāli likt to I2C autobusu. pieņemt tikai I2C Start Stop lasīt rakstīt un atzinību. no progrm. vai vienkārši pievienojiet seriālo programmu, lai šo kodu, un to, ko kādreiz ir SBUF ņemt reģistrā un pārraidei, izmantojot rakstīšanas operāciju. Tās ļoti vienkārša analizēt un ievietot savu kodu, kur vien tas ir nepieciešams. nākt atpakaļ, ja jums nav get it.

joet_x teica: "Es izmantoju ATMEL 89c51 ar AT2 8 C64B" ckshivaram teica: "AT2 4 C64 nav paralēls EPROM" Un es saku, "Mēness nav gabals siera ". Visi trīs apgalvojumi ir pareizi, lai gan muļķības. joet_x, lūdzu, rūpīgi izlasiet datu lapu paralēlā eeprom un cenšas īstenot savus plānus, saskaņā ar to? Protams, jums vajadzētu ņemt vērā konkrēto savienojumiem jums ir no MCU un atmiņu. Jums vajadzētu vispirms mēģināt programmu vienu baitu, un pēc tam lasīt to atpakaļ, lai apstiprinātu, jums ir izdevies. Pēc tam varat pievienot sakaru daļu vēlāk. Tāpat, lūdzu, ņemiet vērā, ka šie 28-paralēli EEPROM ir diezgan novecojuši tagad. JW

sory par maldīgs ... Mēness neredzamās man ... thanks a lot, es pētījumu, tā [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 stundām 29 minūtēm: [/color] [/size] jūs varat dalīties pirmkodu VB vai Delphi, lai attīstītu šo? paldies, izraisīt i ir c valodas newbie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back