atbildes REQ:

K

karthik_reddy00

Guest
1.kāpēc atvērt cilpas sistēmas stabilitāti?

2.kas ir piemērot modulācijas instrumenti / vadības iekārtas

Samsung Electronics zaprezentował nową odsłonę swojego flagowego modelu - Galaxy S II. Jest to telefon oparty na dwurdzeniowym procesorze, wyposażony w wiele innowacyjnych funkcji, zamkniętych w cienkiej obudowie (8,49 mm).

Read more...

1.Ne vienmēr

2.nosūtīt analogo signālu, piemēram,

Ar prāta vētras sesiju, es varētu pateikt šādi:
Attiecībā uz pirmo jautājumu, atvērta cilpa sistēmas varētu būt nestabilas arī, piemēram, pieņemsim, ka jums ir nodošanas funkcija jūsu sistēma, kas ir stabi uz labajā pusē komplekss plaknes.Tas būs nestabilas, ja vien pienācīgu atgriezenisko saiti tiek izmantots.
Attiecībā uz otro jautājumu, kas instrumentantio, piemēram, jums jātiek galā ar troksni, un, ja jūsu sistēma darbojas zemā frekvencē, ir sava veida deguna sauc par 1 / f troksni, kas kļūst par mazliet augstākām frekvencēm, tāpēc ir labāk modulēt savu signālu, lai izvairītos no šīs zonas troksni.Bez tam, ja jūs pētījumā svarīgs equipament, kas pazīstams kā lock-in, jūs redzēsiet, ka ir syncronous atklāšana ir kaut kas ļoti svarīgs.
Es ceru, ka es varētu palīdzēt jums mazliet
Sveicieni

Hi Mago, jūs runājat par centros tiesības komplekss plakni un padarīt šo stabiliem, kad tiesības atsauksmes ir piemērots.Es gribētu zināt, kā jums būtu maiņās labajā pusē pole uz kreiso pusi plakni.

OPEN LOOP ir allways nestabils nestabils, tāpēc mums ir dažas atsauksmes, lai kontrolētu šo atvērto cilpa nestabilitāti.

atvērta cilpa sistēmas nav stabils always.Feed atpakaļ uzlabo stabilitāti.

atsauksmes noved pie nestabilitātesatsauksmes var tikai atklāt un labot kļūdas

Hi demodb,

Jūs varat maiņa centrus, lai pa kreisi, piemērojot atgriezeniskās saites ķēdes, piemēram, uz PI, PD, PID, vai simiply koriģējot peļņu (dažos gadījumos).Jūs varētu vēlēties, lai analizētu jūsu pārskaitījumu funkciju appliying rīks kā root-locus zemes gabalā, vai Nyquist zemes gabalā, kur jūs varat redzēt, kur ir jūsu kārtis, un kādi jums ir jādara, lai estabilize jūsu sistēmā.Ir daudzas metodes, kontroles, ka varat darīt.Es ieteiktu pētīt labu kontroles grāmatu, tāpat Ogata Control Engineering, Kuo Automātiskās kontroles sistēmas (šis pēdējais sniedz Jums vispārīgu pārskatu un Tā ir labs atskaites, bet ir daži vingrinājumi) ir daudzi citi, lietojiet tikai apskatīt šo forumu citās nodaļās.

Hi Dear,

FEED BACK Uzlabo stabilitātes kritērijiLIETOŠANAS MODULĀCIJA komunikācijā, lai iegūtu vislabākos rezultātus MŪSU NOSŪTĪŠANAS SIGNAL

sorry, bet tur sajaukt šeit, atvērtā cikla "sistēmu, what do u ir ar nestabilu, kā to, ko saprotam ar nestabilu" svārstības ", ir saistīts ar ve atgriezenisko saiti, kas acīmredzot ir slēgts kontūrs.
sveicieni,
a.safwat

atsauksmes pati dont pilnīgi izlemt stabilitāti, un bieži vien negatīvas atsauksmes var stabilu produkcijas, bet varbūt ne sistēma, pozitīvas atsauksmes bieži introcuces
svārstīšanās bet daži applicatin to izmanto, lai novērstu ievades kļūdas!
Ja jūs vēlaties izpētīt, stabilitāti, pirmkārt izriet pārvešanas funkciju, un pēc tam izmantojiet routh cirteria vai lyyapov stabilitātes kritērijiem!

atkal i dont get kāpēc sistēma būs nestabils atvērta cilpa, es zinu, adv.atgriezeniskās saites, bet es domāju, ka stabilitāte nav viena no tām

var kāds pateikt, cik tas laika atbilde labajā pusē pole izskatās? un kā tas nonāk sistēmā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back