Atbilde uz nākamo pārbaudes inženieris

W

WzWzWz

Guest
Nr differenct. Man ir tāda pati sajūta, kā jūs, kad es sāku savu IC darbs kā pārbaudes inženieris, Bet es respektē viņus un mainīt manas domas pēc tam, kad esmu bijis uz dizaina inženieris tur gadiem. Nākotnē, cilvēki sapratīs, pārbaudi un projektēšanas darbu, ir pati svarīgi, lai projekts Ķīnā.

ya noteikti tagad dienu sarežģītību konstrukcija palielina, piemēram, SOC sistēmu tā, pārbaudes un pārbaudes inženieri svarīgi arī palielināt

Nākotnē, 30% no RND laiks ir aprēķinātas dizaina ciklā, un 70% laika ir izmaksas pārbaudes ciklā.

Arī atrast, ka, tā dizainers parasti spēlē aptuveni ar ierobežotu skaitu tēmu (ABL, sintēze, laiks, simualtion), un ir, lai saņemtu katru mazo detaļu pareizi, iespējas omprove domēnu knowldege būtu jācīnās. Par pārbaudi inženieris, pārskats ir pietiekami, un tāpēc ir vairāk laika un oppurtunites uzzināt vairāk par domēnu. -B

Hi, Cik es saprotu iet pārbaude inženieris ir daudz grūtāks darbs tad arī dizainers. Vispirms jums vajadzētu būt vairāk izpratni par dizainu, tad projektēšanas inženieris, kā jūs esat viens, kas ir jāatrod kļūdas ķēdē. Tā jautri, lai atrastu kļūdas nozīmē katru dienu jums ir iespēja panākt augstu peld dizainers uz zemes. Otrkārt, pilnīga šķeldas operāciju Sillicon atkarīgs cik labi verifikāciju inženieris ir paveicis savu darbu. Kā daži organisms jau ir precizējusi, ka ražošanas nozarēs 30% no produkta dzīves cikla iet pie dizaina un remaininig 70% uz pārbaudi. Tātad pārbaude inženieri strādā mūsdienās ir ļoti grūti sakarā ar pieaugošo sarežģītību dizainu. Paldies Shaikh Sarfraz

Kaut kā es nevaru salīdzināt Pārbaudes Engg vs Design Engineer. Es domāju, ka designes ir jāpārbauda savu dizainu, un var būt tikai labs dizainers, ja viņam ir zināšanas par pārbaudes procesa. Tajā pašā laikā pārbaudi engg var būt labs verif engg, ja viņš kā zināšanas par projektēšanas procesā. Turklāt, ja jūs domājat kodu pārskatīšanu kā daļu no pārbaudes, pārbaudes engg nepieciešams identificēt problēmu jomas, dizaina un tādējādi tam jāzina, dizains plūsma / konstrukcijas uc Šodien es esmu redzējis, cilvēki tērē milzīgas laiks par pārbaudi, it īpaši lieli čipsi, lai panāktu naudas priekšrocības un laiks, lai tirgus priekšrocības vai ēdienu.

saskaņā ar mani dizainers nekad nevajadzētu pārbaudīt savu dizainu, jo saskaņā ar dizainera viņam ir jādara evrey iespējamo, lai padarītu savu dizainu funkcionālu, tādēļ, ja pārbaude Engr ir pārbaudīts cilmes atsevišķi, tad bugs dizains var atrast daudz vieglāk. Es ceru, ka tas palīdz

Hi, Kā daži no jums piebilda, ka dizainers pats pārbauda dizaina, nekā to, kas ir projektēšanas inženieris lomu. Es piekrītu, ka dizainers pārbaudīt arī tur dizains, bet ir izredzes dizainers var palaist garām kādu no procesa stūriem vai, lai pārbaudītu kādu specifikāciju laika trūkuma dēļ vai arī dažas citas problēmas. Tad tas ir darbs pārbaudes inženieris forsee visas problēmas, un iegūt pēc iespējas tuvāk sillicon, cik iespējams. Paldies Shaikh Sarfraz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back