Atalgojums EA pašreizējā režīma slēdzis jauda

H

huojinsi

Guest
Hi everyone:
Jo pašreizējā režīma slēdzi varu, parasti kompensācija no EA ir konfigurācijas attēlu.EA kompensāciju "mērķis ir palielināt zema frquency pieaugumu un samazinātu augstfrekvences pieaugumu.Man ir zināmas bažas EA kompensāciju pašreizējā režīma slēdzis jauda šaubas:
1.Maksimālu zemas frekvences palielināšanās iegūst no attiecību Rf / Ri, nevis ieviest nulles, tas ir?
2.No dažiem dokumentiem, es zinu šajā pole Fp = 1 / (2πRfCf) mērķis ir atcelt nullei izejas filtra kondensatora ESR.Kā lai samazinātu augstfrekvences gūt?
Pls pareizs man thks in advance!

Jūsu formula ir Laplasa jomā.produkcija / input būs:
H (s) = Vo (s) / Vi (s) =- (Rf | | xCF) / Ri
H (s) = - (Rf * (1/CS)) / Rf (1/CS)) / Ri
H (s) = (-Rf/Ri) * (1 / (1 sRfC)

biežuma domēna šī formula būs:
Vo / Vi =-Rf / (Ri * (RfCf * ω 1)
šai formulai, ja ω = 0 (DC pieauguma)
Vo / Vi = -Rf/Ri
un ω = (infinity) Vo / Vi = 0Pievienots pēc 46 minūtēm:Es vēlos pievienot precīzu formulējumu ar klātbūtni RD un VREF ir:
Vo = [(-Zf/Ri) * Vi] [((R1Zf ZfRd R1Rd) / R1Rd) * VREF]
ja ZF ir pretestība atgriezeniskās ceļš (Rf | | Cf) = Rf / (SCRf 1) vai Rf / (ωCRf 1)

Esmu redzējis transconductance pastiprinātāju (GM), ko izmanto biežāk nekā sprieguma pastiprinātāju, lai kompensētu pašreizējā režīmā pārveidotājiem.Lai viegli sekot rokasgrāmata par to, kā kompensēt, izmantojot Gm pastiprinātājs, jūs varat izmantot šādus Maxim datasheet:

hxxp: / / pdfserv.maxim-ic.com/en/ds/MAX1566-MAX1567.pdf

See pg.28-pastiprināt pārveidotāju un pg.29 soli-down pārveidotāju.

I hope this helps.

-John

Šī kļūda pastiprinātāja veids nekad nav bijusi mana preference, kaut arī daži personībām jāaizstāv tās izmantošanu.Es gribētu 2.tipa EA, ka tiek ieviesta nulles un palīdz palielināt posmu starpību.

Anyway, lai atbildētu uz jūsu jautājumu, aplūkojiet attēlu Bode gabala un atzīmē, ka rezultātā radušos guvumu (dB) ir tikai pievienojot top divi.Iepriekš crossover frequency pieaugums ir "augstfrekvences" Gain.Kā redzat, samazinot tas nozīmē, apvienojot Rf, Cf pole tuvāk ESR nullei.Tas ļaus iegūt sāk samazināties ātrāk pēc krustošanas biežums un samazinās iegūt augstākās frekvencēs.
Liekas Rf, Cf pole tuvu ESR nulles faktiski atceļ, ka nulle, bet faktiskais mērķis pole ir padarīt augstfrekvences gūt kritums.Ja šī pole nepastāvētu, ieguvums būtu dzīvoklis no ESR nulles gada.(Vispār, cits ar makšķerēm ir pārliecināts notikt, vismaz no opamp pati, ja ne no citiem parasitics, bet tās bieži varēja būt pārāk augsta un nekontrolējama.)

Zemfrekvences ieguvums var tikai uzlabot, palielinot EA pieaugums, kas palielinās Rf / Ri attiecību, kā to var redzēt no attēla.Dzīvoklis daļa EA īpašība ir EA pieaugums un tas ir tikai ietekmē Rf / Ri.

Ņemiet vērā, ka man nav iekļāvusi nevienu info par posmu attiecības., Ko var samērā viegli pievienot, tikai vadoties pēc definīcijas fāzes nobīdes uz noteiktu frekvenci F, kas klātbūtnē pole vai nulles frekvenci fp, FZ attiecīgi.Ja jūs to izdarītu, atcerieties, ka EA-180deg fāžu nobīdes zemā frekvencē, jo apgriežot otrādi konfigurācijā.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Thks VVV
No ur picture, i var skaidri saprast ietekmi pole "fp = 1 / (2πRfCf)".Es domāju, ka šis EA pole cann't fastly samazināt peļņu augstfrekvences (virs crossover biežums).Nav svarīgi, polu, ir atcelt ESR nulle vai nē, galīgos ienākumus līkne vienmēr pilieni pie "-1" slīpums.

Vai mans viedoklis, vai ne?

Hi VVV:
No ur augšupielādēto attēlu, es atklāju ESR nulle ir maza, nekā kātam EA.Bet man nav skaidrs, kurš no nulles ESR un polu EA ir liela.Ja ESR nulle ir liela, nekā pola EA rezultātā radušos guvumu ir sastādīts uz paredzēto attēlu, tas ir labi?
Pls tell me!Thks in advance!

Jā, attēlu ir absolūti pareiza.
EA pole padarīs HF characterisitc aizsnausties pie -1 nogāze, bet, ja magnēts ir ļoti augstas frekvences, tad jums nebūs daudz dzišanas pēc krustošanas, līdz jūs pieeja EA pole, jo jūsu slīpums ir nulle ( dēļ ESR nulle), un nav daudz dB zem 0dB.Tātad jums būs liela daļa diezgan augstu peļņu pie augstas frekvences, lai gan galu galā slīpums ir -1.
Ko citu, slīpums ir -1 tikai crossover, nevis augstu frekvenci.Pie HF var -2, piemēram, kas parasti notiek, jo tur var CENTRI frekvencēs, kas lielākas nekā EA pole.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back